Presidència

El vicepresident de la Generalitat es reuneix amb el Grup de Treball Estable de Religions

query_builder   23 gener 2007 17:50

event_note Nota de premsa

El vicepresident de la Generalitat es reuneix amb el Grup de Treball Estable de Religions

El vicepresident de la Generalitat, Josep-Lluís Carod-Rovira, s'ha reunit aquest migdia amb representants de diverses entitats religioses integrades en el Grup de Treball Estable de Religions (GTER).

Seguint la roda de contactes amb els representants de les diverses religions presents a Catalunya, el vicepresident del Govern, acompanyat de la directora general d’Afers religiosos, Montserrat Coll, s’ha reunit aquest migdia amb els dirigents del Grup de Treball Estable de Religions, que representa algunes entitats de cinc religions amb gran implantació a Catalunya.

El Govern ha manifestat el seu desig de mantenir el diàleg permanent i cordial amb totes les religions establertes al nostre país, i la voluntat de contribuir a la bona convivència entre les religions i entre les entitats interreligioses.

 El Grup de Treball Estable de Religions és una plataforma creada el 2004, que agrupa la Comunitat Israelita de Barcelona, el Consell Evangèlic de Catalunya, el Consell Islàmic i Cultural de Catalunya, l’Arquebisbat de Barcelona i l’Arxiprestat del Patriarcat de Sèrbia.

23 de gener de 2007

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia