El proper dilluns, 14 de novembre, tindrà lloc la presentació de la Xarxa de punts d’informació Europe Direct a Lleida, a la Biblioteca Pública de Lleida, a les 12 hores.El Patronat Català Pro Europa ha estat escollit com a estructura d’acollida en el marc d’Europe Direct, un projecte de la Comissió Europea adreçat a establir una xarxa d’enllaços locals i regionals amb l’objectiu d’apropar la Unió Europea a la ciutadania. El Patronat Català Pro Europa ha impulsat la creació d’una Xarxa de més de 350 punts d’informació europea a tot el territori de Catalunya.

La presentació de la Xarxa anirà a càrrec d’Anna Terrón, secretària general del Patronat Català Pro Europa i delegada del Govern a Brussel·les, Manel Camós, director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, Jaume Gilabert, delegat del govern de la Generalitat a Lleida, Isidre Gavín, president de la Diputació de Lleida i Àngel Ros, alcalde de l’Ajuntament de Lleida.

La presentació de les activitats que es duran a terme en el marc d’Europe Direct a Lleida anirà a càrrec de Núria Farré, assessora en assumptes europeus de l’oficina del Patronat Català Pro Europa a Lleida.

El projecte Europe Direct serà presentat en les properes setmanes en altres poblacions catalanes.

PRESENTACIÓ DE LA XARXA DE PUNTS D’INFORMACIÓ

EUROPE DIRECT

Acte: Presentació de la xarxa de punts d’informació Europe Direct

Dia:   dilluns, 14 de novembre de 2005

Lloc:  Biblioteca Pública de Lleida, Rambla d’Aragó, 10, Lleida

Hora: 12 hores

Participació: Anna Terrón, secretària general del Patronat Català Pro Europa i delegada del Govern a Brussel·les, Manel Camós, director de la Representació de la ComissióEuropea a Barcelona, Jaume Gilabert, delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, Isidre Gavín, president de la Diputació de Lleida, Àngel Ros, alcalde de l’Ajuntament de Lleida

 ALTRES PRESENTACIONS A CATALUNYA

EUROPE DIRECT

 16 de desembre:                Girona

 21 de desembre:                Terrassa

  desembre:                         Tarragona i Amposta (data pendent de confirmació)

Més informació:         Premsa i comunicació

Tel. +34 93 567 29 93

                          premsa@infoeuropa.org