Aquest divendres 2 de març, s'estrena la versió doblada en català del film, Un pont cap a Terabithia, dels productors de Crónicas de Narnia.

La pel·lícula es podrà veure a 12 sales de Catalunya i una de Mallorca: Cinesa Diagonal Mar, Lauren Gracia (barcelona); Albéniz (Girona); Oscar (Tarragona); Manacor (Manacor); Bages (Manresa); Olot (Olot); Imperial (Sabadell); Yelmo Sant Cugat (Sant Cugat); Sucre (Vic); Amposta (Amposta); Urgell (Mollerussa); JCM (Lleida).

Jess Aarons, un noi que se sent una mica estrany i solitari, es fa amic de Leslie Burke, la noia nova de l’escola. Junts creen el regne secret de Terabithia, un lloc màgic on només s’hi pot accedir gronxant-se penjats d’una corda per travessar un rierol. Els dos amics governen el regne, lluiten contra enemics i fan plans per venjar-se dels nois burletes de l’escola.

L’estrena s’emmarca dins la campanya Dóna corda al cinema en català, una iniciativa de sensibilització per facilitar i promoure la presència de la llengua catalana al cinema.