Acció Exterior i Unió Europea

L'Agència Catalana de Cooperació i Unicef col·laboren en el nou cicle de concerts solidaris al Palau Robert

query_builder   24 novembre 2006 11:20

event_note Nota de premsa

L'Agència Catalana de Cooperació i Unicef col·laboren en el nou cicle de concerts solidaris al Palau Robert

Dimecres passat, 22 de novembre, les Cotxeres del Palau Robert van acollir el primer dels concerts del cicle de concerts solidaris que cada any organitzen el Palau Robert i l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD) amb la col·laboració d'una entitat humanitària. Enguany, i a proposta de l'ACCD, el cicle d'audicions musicals "Units per la infància, units contra la Sida" es du a terme amb la col·laboració d'Unicef. Els assistents a les audicions fan una aportació econòmica de 5 euros que contribueix a incrementar l'ajut que la Generalitat de Catalunya destina a aquesta entitat.

En la presentació del cicle de concerts, el director en funcions de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, Àlex Masllorens, va destacar que les aportacions econòmiques que el públic fa en aquest cicle de concerts són una col·laboració més per desplegar les polítiques de cooperació al desenvolupament que es porten a terme des de la Generalitat.

Unicef, que recentment ha rebut el Premi Príncep d’Astúries de la Concòrdia 2006, ha posat en marxa una campanya global contra la Sida infantil amb l’objectiu d’evitar la transmissió del VIH de mare a fill, proporcionar tractament pediàtric als infants afectats per la malaltia, prevenir noves infeccions entre els i les joves i ajudar els infants orfes a causa d’aquesta pandèmia.

El cicle de concerts solidaris del Palau Robert “Units per la Infància, Units contra la Sida” s’allargarà fins al 16 de maig de 2007, a un ritme d’una audició mensual. El proper concert se celebrarà dimecres 13 de desembre a partir de les 20 hores i anirà a càrrec del Cor Vivaldi dels Petits Cantors de Catalunya

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia