El director de projecció exterior de l'Esport, Jaume Conejero; l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, i el president del CN Granollers, Josep Maria Mas, han presentat aquesta tarda el projecte de la nova sala de gimnàstica que es construirà a les instal·lacions del Club Natació Granollers, en la que el Consell Català de l'Esport invertirà 130.000 euros. Els han acompanyat en aquesta presentació el vicepresident de l'entitat, Pere Calvo, i el regidor d'Esports de Granollers, Josep Maria Junqueras.

 Està previst que les obres del nou gimnàs s’iniciïn abans de final d’any i que estigui operatiu per a la propera temporada esportiva. Les obres tenen un cost de 550.000 euros, que cobreix el CNG, gràcies a l’ampliació de la concessió feta per l’Ajuntament de Granollers i amb l’ajuda del Consell Català de l’Esport que aporta 130.000 euros al projecte.

La sala de gimnàstica es construirà en un espai de 880 m2, situat a la zona d’estiu de les instal·lacions de les piscines municipals, a tocar dels Jardins de Lluís Companys. Es tracta d’un edifici de 6 metres d’alçada, que quedarà semisoterrat per evitar l’impacte visual.

El pavelló, amb aquesta ampliació, tindrà una superfície de 1.127 m2, que acollirà la sala de gimnàstica en una única planta. Una ala de l’edifici, però, serà de dos pisos, que serà habilitada per vestuaris (planta semisoterrani) i un espai polivalent (planta baixa).

 La construcció del nou gimnàs d’esportistes del Club Natació Granollers permetrà a la secció de gimnàstica artística femenina i masculina del CNG tornar a les instal·lacions de l’entitat granollerina, i suposarà un salt qualitatiu en els entrenaments i en la pràctica d’aquesta modalitat esportiva.

Aquest projecte permet integrar dins el complex esportiu de les piscines municipals la secció de gimnàstica del CNG, que des del novembre de 2003 s’entrena provisionalment a la nau D de l’antiga fàbrica de Roca Umbert, cedida per l’Ajuntament de Granollers. De la mateixa manera, l’entitat guanya amb aquest nou edifici d’altres espais destinats per a diferents usos socials.