Acció Exterior i Unió Europea

Reunió bilateral sobre l'Euroregió entre Catalunya i Balears

El Comissionat per l'Euroregió de les Balears visita demà Barcelona

query_builder   7 març 2005 17:15

event_note Nota de premsa

Reunió bilateral sobre l'Euroregió entre Catalunya i Balears

El Comissionat per l'Euroregió de les Balears visita demà Barcelona

Joan Gual, comissionat de les Illes Balears per a l’Euroregió, es reunirà demà a Barcelona amb Margarita Obiols, Directora Executiva del Programa per a l’Euroregió a Catalunya i amb Pere Esteve, vicepresident del Patronat Català Pro- Europa i representant del President per a l’Euroregió. Amb aquesta vista, Joan Gual torna la que fa unes setmanes va realitzar Pere Esteve a les Illes i s’emmarca en el programa d’encontres per analitzar les progressos de la cooperació entre ambdues regions en el marc de l’Euroregió. Durant la seva reunió està previst que Joan Gual proposi a Catalunya els temes que les Illes Balears podrien liderar en el marc del programa de cooperació regional com la cooperació universitària, el turisme o la cooperació entre les Cambres de Comerç.

 Joan Gual viatja acompanyat del director gerent del Centre Balears Europa, Fernado de Francisco Cordero. La visita de Joan Gual a Barcelona s’iniciarà al matí amb una reunió, a la seu del Patronat Català Pro-Europa, amb Anna Terrón amb qui tractarà sobre les relacions entre el Patronat català Pro Europa i el Centre Balears Europa. Més tard, a la mateixa seu del patronat es reunirà amb Pere Esteve. Finalment, es desplaçarà fins la Secretaria de Relacions Internacionals, on mantindrà una reunió amb la directora executiva del programa, Margarita Obiols.

Per a més informació un podeu posar en contacte amb l’oficina de premsa de la Secretaria de Relacions Internacionals. 93 567 63 79 o 607 07 32 82

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia