Acció Exterior i Unió Europea

La Generalitat dóna una subvenció de 400.000 euros a l'ACNUR per a l'ajut a població refugiada del Txad

query_builder   21 novembre 2006 17:00

event_note Nota de premsa

La Generalitat dóna una subvenció de 400.000 euros a l'ACNUR per a l'ajut a població refugiada del Txad

La Comissió de Govern de Política Institucional ha aprovat l'acord pel qual s'autoritza l'Agència Catalana de Cooperació a concedir una subvenció de 400.000 euros al Comitè Català per als Refugiats - Catalunya amb l'ACNUR i a l'Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Refugiats (ACNUR).

Amb aquest ajut es donarà assistència als refugiats i refugiades sudanesos/es, així com a la població local de l’est del Txad, proporcionant-los l’accés a aigua potable. Les activitats principals del projecte inclouen l’estudi i cerca de nous punts de subministrament d’aigua, l’excavació de nous pous, el manteniment dels sistemes de distribució existents, la supervisió de la qualitat i quantitat d’aigua, el transport de l‘aigua en camions cisterna, així com activitats de captació sobre gestió adequada de l’aigua.

Així mateix, en el marc d’aquest acord, el Comitè Català per als Refugiats - Catalunya amb l’ACNUR difondrà la situació i les necessitats dels refugiats d’arreu del món i les pròpies accions de l’ACNUR mitjançant accions de sensibilització i difusió a Catalunya.

El Comitè Català per als Refugiats - Catalunya amb ACNUR és la delegació catalana de l'Alt Comissionat de els Nacions Unides per als refugiats, i actualment realitza, entre d'altres treballs d'ajut als refugiats, el programa “Ajut humanitari a l’est del Txad: Accés a l’aigua potable per als/les refugiats/des sudanesos/es i les comunitats d’acollida”.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia