La Fundació TicSalut participa des d’avui dia 9 fins el diumenge 12 de novembre a la Fira tecnològica i de la innovació, INNOVÀTIC 06, que té lloc a l’Espai Firal del Parc Central de Mataró.

Es tracta d’una fira oberta a la participació dels professionals dels diferents sectors empresarials i als ciutadans, amb l’objectiu de fomentar la innovació entre ciutadans i empreses per potenciar la creació de productes i serveis d'alt valor afegit i la creació d'empreses en sectors emergents.

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, aposta des de fa anys  per l'aplicació de les noves tecnologies en l'àmbit de la salut i en la interacció amb el ciutadà. En aquest espai, TicSalut presentarà els projectes que el Departament de Salut està portant a terme en aquesta matèria, com l’aplicació de la recepta electrònica, la història clínica compartida o l’atles electrònic de Salut.

La Fundació Centre TIC i Salut té com a objectiu impulsar el desenvolupament i la utilització de les TIC i el treball en xarxa en l'àmbit de la salut. Les iniciatives impulsades per TicSalut pretenen:

•    Facilitar l'accés dels ciutadans al sistema

•    Donar suport a les activitats dels ciutadans

•    Donar suport a la planificació i l'avaluació del sistema a través d'un sistema integral d'informació sanitària integrat

•    Equilibrar i cohesionar el territori

•    Generar coneixement i valor afegit en sectors econòmics afins

•    Ser l'avantguarda de la innovació aplicada en el sector salut

Per a més informació:

www.ticsalut.cat