La consellera de Salut, Marina Geli, presentarà demà, dimecres 21 de febrer, en roda de premsa, els resultats de l'Enquesta de Salut de Catalunya (ESCA) 2006.

L'ESCA 2006 és la tercera que es porta a terme i serveix de base i orienta la planificació del Departament de Salut, donant suport al Pla de Salut, als Plans Directors i al Mapa Sanitari, Sociosanitari i de Salut Pública, entre d'altres.

Durant l'acte de demà es donaran a conèixer dades sobre l'estat de salut de la població, d'envelliment, discapacitats, immigració, salut infantil, qualitat de vida, desigualtats per raó de gènere, i classe social, utilització i satisfacció dels serveis sanitari, etc. A més, s'ha inclòs un qüestionari específic sobre tabaquisme.

A l'acte també hi serà present la directora general de Planificació i Avaluació del Departament de Salut, M. Luisa de la Puente; el director general de Salut Pública del Departament de Salut, Antoni Plasència; el director general de l'IDESCAT, Josep Vegara, i el gerent de l'Agència de Salut Pública de Barcelona, Joan Guix.




CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:Roda de premsa de presentació de l'ESCA
DIA:Dimecres, 21 de febrer
HORA:11h
LLOC:Sala d'actes del Departament de Salut (Travessera de les Corts, 131-159. Pavelló Ave Maria). Barcelona.