En el decurs de la visita al Camp de Tarragona Marina Geli inaugurarà el local de la Lliga contra el càncer


La consellera de Salut, Marina Geli, presentarà demà, en roda de premsa, els resultats obtinguts a l'Enquesta de Salut de Catalunya (ESCA) pel que fa al Camp de Tarragona. L'acte tindrà lloc a les 09:00h, a la sala d'actes dels Serveis Territorials de Salut a Tarragona (Avinguda Maria Cristina, 54).

L'ESCA és l'eina de treball que permet explorar els aspectes de salut i malaltia a partir de la pròpia percepció de la ciutadania i, a partir dels resultats obtinguts, planificar les decisions en política sanitària pel que fa al Pla de salut, els plans directors i el mapa sanitari, sociosanitari i de salut pública.

A les 10:15h, la Consellera presentarà la nova flota d'ambulàncies gestionades per STS Grup. STS ambulàncies disposa de cinc noves ambulàncies de transport cololectiu i 5 noves ambulàncies de transport adaptat amb plataforma elevadora, que donaran servei a Tarragona, Reus, Valls i el Vendrell.

Posteriorment, a les 10:45h, Marina Geli es desplaçarà al local de la Lliga contra el càncer de Tarragona i Terres de l'Ebre (Avinguda Catalunya 11, entresol) per inaugurar les noves dependències. La Lliga es va constituir l'any 1993 com a associació sense ànim de lucre amb l'objectiu de donar orientació i suport als malalts de càncer i a les seves família, entre d'altres.

A les 11:30h, la Consellera es traslladarà al Centre Cívic La Pineda (C/ Alfredo Kraus, 20), on presentarà el projecte del nou consultori local de La Pineda. El consultori tindrà una superfície total de 648m2 on s'ubicarà una Àrea assistencial amb dos consultes mèdiques, una consulta d'infermeria, una consulta polivalent i una sala d'espera; una Àrea d'atenció continuada amb 3 sales de consulta, una sala de tractaments, 3 box polivalents, un box de crítics, un espai de presa de mostres i una sala d'espera; i una Àrea de transport sanitari amb un espai exterior per a ambulàncies i sala de descans amb dormitoris. El pressupost de les obres del nou consultori, que anirà a càrrec del CatSalut, serà de 1.098.059 euros.

Posteriorment, a les 12:30h, Marina Geli es desplaçarà fins a l'Ajuntament de Salou (Passeig de la Segregació, 4) on presentarà el projecte d'ampliació del Centre de Salut de Salou. L'actual centre s'ampliarà en 2.253,23 m2, a més de reformar prop de 400 m2 de les actuals instalolacions. Les obres permetran també la urbanització de 1.325 m2. El cost de les obres serà de 3.140.000 euros.

El nou centre disposarà de 12 consultes de medicina general i 12 d'infermeria, 4 consultes de pediatria i 4 d'infermeria, 2 consultes d'odontologia i 1 auxiliar de clínica i una consulta de treball social. També tindrà dos consultes de tocoginecologia, 2 de llevadores, una aula d'educació especial, servei de rehabilitació, radiologia, urgències, transport sanitari i un hospital de dia amb 33 boxes i una consulta polivalent.

A les 13:15h, la Consellera farà una visita d'obres al Centre sociosanitari i residència assistida de Salou (C. Pau Casals, s/n). El nou centre, que gestionarà STS Grup, tindrà una superfície construïda de prop de 7000 m2, distribuïts en tres plantes, i una capacitat màxima per a 135 places. El Centre, que està previst entri en funcionament el proper mes de juny, estarà condicionat per a pacients de llarga estada, estades temporals de suport familiar i hospital de dia i disposarà dels serveis assistencials mèdics, d'infermeria, fisioteràpia, teràpia ocupacional, educació socio-cultural, psicologia, podologia i farmàcia.

Finalment, a les 14:00h, Marina Geli visitarà les obres del nou Centre de salut de Sant Pere i Sant Pau. El centre s'està ampliat en un total de 761 m2 i comptarà amb una àrea de medicina general, una àrea de pediatria, una àrea polivalent, una àrea d'atenció continuada i una àrea d'educació sanitària. El pressupost de les obres és de 1.919.527 euros.














3 de maig de 2007







CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:Roda de premsa presentació de l'ESCA al Camp de Tarragona
DIA:Divendres, 4 de maig
HORA:09:00h
LLOC:Serveis Territorials de Salut al Camp de Tarragona. (Av. Maria Cristina, 54). Tarragona


CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:Presentació de la nova flota de STS ambulàncies
DIA:Divendres, 4de maig
HORA:10:15h
LLOC:Camp de Mart. (Av. Maria Cristina). Tarragona


CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:Inauguració del local de la Lliga contra el càncer
DIA:Divendres, 4 de maig
HORA:10:45h
LLOC:Lliga contra el càncer. (Av. Catalunya, 11). Tarragona


CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:Presentació del projecte del consultori local de La Pineda
DIA:Divendres, 4 de maig
HORA:11:30h
LLOC:Centre cívic La Pineda (C/ Alfredo Kraus, 20). La Pineda


CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:Presentació del projecte d'ampliació del CAP Salou
DIA:Divendres, 4 de maig
HORA:12:30h
LLOC:Ajuntament de Salou. (Passeig de la Segregació, 4). Salou





CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:Visita d'obres al Centre sociosanitari i residència assistida de Salou
DIA:Divendres, 4 de maig
HORA:13:15h
LLOC:Centre sociosanitari i residencia assistida (C/Pau Casals, s/n) Salou


CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:Visita d'obres al Centre de Salut de Sant Pere i Sant Pau
DIA:Divendres, 4 de maig
HORA:14:00
LLOC:Centre de Salut de Sant Pere i Sant Pau. (edifici del CAP. Costat vivendes Guàrdia Civil). Tarragona