El Congrés comptarà amb la presència de ponents reconeguts

El subdirector general de Drogodependències del Departament de Salut, Joan Colom, participarà demà, dijous 22 de febrer, en una roda de premsa prèvia a la inauguració del XII Congrés Nacional de la Societat Espanyola de Toxicomanies i del II Fòrum Iberoamericà de Trastorns Addictius.

L'acte tindrà lloc a les 10.45 h i també hi seran presents: la delegada del Govern per al Pla Nacional sobre Drogues, Carmen Moya; el director de la Societat Espanyola de Toxicomanies, José Pérez de los Cobos, i el catedràtic de Farmacologia de la Universitat Pompeu Fabra, Rafael Maldonado.

El II Fòrum Iberoamericà de Trastorns Addictius i el XII Congrés Nacional de la Societat Espanyola de Toxicomanies estan organitzats pel Departament de Salut i la Societat Espanyola de Toxicomanies (SET), i es faran els dies 21, 22 i 23 de febrer, al World Trade Center de Barcelona.

Aquests esdeveniments són capdavanters en l'àmbit de les addiccions, ja que fomenten la transmissió de coneixements entre els professionals i promouen l'intercanvi i el desenvolupament de projectes nacionals i internacionals. A més, el Congrés comptarà amb ponents de prestigi reconegut que abordaran temes relacionats amb l'evolució del fenomen de les drogodependències, tant des de les noves necessitats detectades, com des dels actuals enfocaments diagnòstics i terapèutics.

Els programes es poden consultar en aquesta adreça:
http://www.gencat.net/salut/depsan/units/sanitat/html/ca/alcohol/doc11781.html




CONVOCATÒRIA PER ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTERoda de premsa amb motiu del XII Congrés Nacional de la Societat Espanyola de Toxicomanies i del II Fòrum Iberoamericà de Trastorns Addictius

DIADijous, 22 de febrer de 2007
HORA10.45
LLOCAuditori del World Trade Center
Moll de Barcelona, Port Vell