Roda de Premsa: Pla d'Innovació de l'Atenció Primària i Salut Comunitària 2007-2010


La consellera de Salut, Marina Geli, oferirà, el proper dilluns 2 d'abril a les 12 h, una roda de premsa per presentar el Pla d'Innovació de l'Atenció Primària i Salut Comunitària 2007-2010 del Departament de Salut.

L'acte tindrà lloc a la Sala d'Actes del Departament de Salut ( Trav. De les Corts, 139-151, Barcelona).

A la Roda de Premsa hi assistiran diferents representants del sistema sanitari com són:la Societat Catalana de Pediatria, l'Associació Catalana d'infermeria, Associació d'Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya, Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària , Societat Catalana de Llevadores, Consell Català de Metges, Consell Català d'Infermeria i la Coordinadora d'Usuaris de la Salut entre d'altres.

El Pla d'Innovació és necessari per donar respostes als nous reptes, traduïts en necessitats i expectatives de la població, que no hi eren quan es va dissenyar l'actual model d'Atenció Primària als anys 80.

Alguns del elements clau del Pla d'Innovació de l'Atenció Primària i Salut Comunitària són: un sistema de salut sostenible i eficient, orientat als ciutadà, als professionals i descentralitzat en el territori integrant i coordinant l'assistència sanitària amb la salut pública i els nous elements relacionats amb l'atenció a la dependència. Aquest procés de ha de ser obert, dinàmic i flexible donant resposta a l'evolució de la societat i al progrés científic i tecnològic.

El Pla d'Innovació de l'Atenció Primària i Comunitària compta amb l'acord de les societats científiques i organitzacions professionals.

30 de Març de 2007


CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:Roda de Premsa: Presentació del Pla d'Innovació de l'Atenció Primaria i Salut Comunitària 2007-2010
DIA:2 d'Abril
HORA:12 hores
LLOC:Sala D'actes del Departament de Salut (trav. de les Corts, 139-151)
Barcelona