La consellera de Salut, Marina Geli, visitarà el proper dilluns 9 d'octubre, a partir de les 13.30h, la població de Sant Joan Despí, a la comarca del Baix Llobregat.

Primerament, a les 13.30h, Marina Geli, anirà a visitar les obres del nou Hospital Comarcal del Baix Llobregat de Sant Joan Despí situat a carrer Jacint Verdaguer. Després de la visita, la consellera atendrà els mitjans de comunicació.

Actualment, les obres del centre estan en fase d'aixecament de l'estructura. En el cos central de l'hospital s'està arribant a la primera planta on estaran ubicats els nuclis de comunicació vertical, els serveis comuns i part d'hospitalització.

El mes d'agost de 2005 van començar les obres del futur Hospital Comarcal del Baix Llobregat i es preveu que comenci a funcionar el 2008.

Més tard, a les 16.15h, la consellera de Salut, Marina Geli, i l'alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, assistiran a la inauguració del Centre de Rehabilitació Fontsanta ubicat a l'Av. Barcelona, 22 de Sant Joan Despí.

Aquest nou centres és un edifici de nova creació de 900m2 que comptarà amb serveis de rehabilitació ambulatòria (fisioteràpia, logopèdia i teràpia ocupacional) i rehabilitació domiciliària.




CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:Atenció a la premsa
DIA:Dilluns, 9 d'octubre
HORA:13.30h
LLOC:c/ Jacint Verdaguer. Sant Joan Despí.