Salut

Marina Geli visita la comarca del Baix Llobregat

query_builder   17 octubre 2006 13:22

event_note Nota de premsa

Marina Geli visita la comarca del Baix Llobregat

La consellera de Salut, Marina Geli, visitarà demà, dimecres 18 d'octubre, les poblacions de Cornellà de Llobregat, Gavà, Molins de Rei, Olesa de Montserrat i Martorell a la comarca del Baix Llobregat.

Primerament, a les 9.30h, la consellera Salut anirà a Cornellà de Llobregat per visitar el nou consultori local de Fontsanta (c/ Gironès, 5) i farà un breu recorregut per les instalolacions.

A continuació, a les 10.30h, Marina Geli es desplaçarà a l'Ajuntament de Gavà (Plaça Jaume Balmes s/n) on serà rebuda per l'alcalde de la localitat, Joaquim Balsera. La consellera es reunirà amb l'alcalde i a les 10.45h atendran els mitjans de comunicació.

Més tard, a les 11.30 h, Marina Geli es traslladarà fins a l'Ajuntament de Molins de Rei (Plaça de Catalunya, 1) on la rebrà l'alcalde Ivan Arcas. Seguidament, a les 11.50h, la consellera anirà a visitar el nou Centre Mèdic Molins de Rei situat al Passeig Terraplé, 97.

Després, a les 13h, la consellera de Salut anirà a l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat (C/ d'Anselm Clavé, 185) , on serà rebuda per l'alcalde, Joan Rota. A les 13.20h, Marina Geli visitarà el Centre de Salut de la població (c/ Lluís Puigjaner, 22) i assistirà a la presentació de la remodelació del centre. Seguidament, la consellera atendrà als mitjans de comunicació a les mateixes instalolacions del centre.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia