La consellera de Salut, Marina Geli, visitarà demà, dimecres 18 d'octubre, les poblacions de Cornellà de Llobregat, Gavà, Molins de Rei, Olesa de Montserrat i Martorell a la comarca del Baix Llobregat.

Primerament, a les 9.30h, la consellera Salut anirà a Cornellà de Llobregat per visitar el nou consultori local de Fontsanta (c/ Gironès, 5) i farà un breu recorregut per les instalolacions.

A continuació, a les 10.30h, Marina Geli es desplaçarà a l'Ajuntament de Gavà (Plaça Jaume Balmes s/n) on serà rebuda per l'alcalde de la localitat, Joaquim Balsera. La consellera es reunirà amb l'alcalde i a les 10.45h atendran els mitjans de comunicació.

Més tard, a les 11.30 h, Marina Geli es traslladarà fins a l'Ajuntament de Molins de Rei (Plaça de Catalunya, 1) on la rebrà l'alcalde Ivan Arcas. Seguidament, a les 11.50h, la consellera anirà a visitar el nou Centre Mèdic Molins de Rei situat al Passeig Terraplé, 97.

Després, a les 13h, la consellera de Salut anirà a l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat (C/ d'Anselm Clavé, 185) , on serà rebuda per l'alcalde, Joan Rota. A les 13.20h, Marina Geli visitarà el Centre de Salut de la població (c/ Lluís Puigjaner, 22) i assistirà a la presentació de la remodelació del centre. Seguidament, la consellera atendrà als mitjans de comunicació a les mateixes instalolacions del centre.