La consellera també presentarà tres projectes de salut mental a Barcelona
La consellera de Salut, Marina Geli, visitarà demà dimarts 5 de setembre, el solar Vores Via Augusta on s'hi ubicaran diversos centres sanitaris i presentarà tres projectes de salut mental de la ciutat de Barcelona.

Primerament, a les 15.45h, la consellera visitarà el solar Vores Via Augusta de Barcelona (Via Augusta, entre el C/ Margenat i c/ Dolors Monserdà), on s'hi ubicaran dues àrees de salut mental, un centre de salut mental d'adults, un centre de salut mental infanto-juvenil i un equipament de la Fundació Auxilia. Seguidament, la consellera atendrà els mitjans de comunicació al mateix solar.

A les 16.45h, Marina Geli es desplaçarà fins a l'Hospital de Sant Rafael (Passeig de la Vall d'Hebron, 107, de Barcelona) on presentarà el projecte de la nova unitat polivalent Barcelona Nord, visitarà el solar on es construirà el nou equipament i farà una atenció als mitjans que ho desitgin.

Després, a les 17.30 hores, la consellera de Salut anirà a l'edifici Mestral del Parc Sanitari Pere Virgili (Esteve Terrades, 30) on presentarà el projecte d'equipament de salut mental del parc i atendrà a la premsa.

Finalment, a les 19.00 hores i també a l'edifici Mestral del Parc Sanitari Pere Virgili, Marina Geli presentarà el projecte d'equipament de salut de mental Numància/Sant Joan de Déu i atendrà els mitjans de comunicació.

Aquests tres projectes formen part del Pla de reordenació de salut mental de la ciutat de Barcelona que té per objectiu aconseguir una integració dels serveis als diferents nivells assistencials, que garanteixi l'atenció integral sobre la base dels processos individuals.