Sala de premsa

event_note Nota de premsa

El delegat del Govern participa en la celebració del 10è aniversari de la implantació de la fàbrica de sucs Go Fruselva a la Selva del Camp

El delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté, ha participat avui divendres, 31 de juliol, en la celebració del 10è aniversari de la implantació de Go Fruselva (antiga Pago) a la Selva del Camp i la inauguració del nou format de sucs i nèctars de fruites destinada a les marques blanques. L’ha acompanyat el director territorial de Treball, Josep Maria Solanes. També han participat en l’acte l'alcalde de la Selva i president del Consell  Comarcal del Baix Camp, Josep Masdéu; el president del Grup Tecnol, Xavier Martínez, i el diputat al Congrés per Tarragona Francesc Vallès.
 
Abans de la inauguració, s’ha realitzat una fotografia oficial de les autoritats assistents, que posteriorment han visitat la planta de producció, els magatzems i les oficines, i s’han reunit  amb el comitè de direcció de l’empresa.
 
La fàbrica Go Fruselva, propietat del grup Tecnol, dóna feina a 50 treballadors i continua produint sucs Premium per als mercats espanyol i francès de la ex-matriu Pago Internacional.
Fruselva ja ha iniciat la producció de sucs am marca de distribució amb diferents clients. Aquest nou format de producció no només està destinat a sucs i nèctars, sinó també farà possible l’envasat d’altres líquids alimentaris com l’orxata, productes lights  i dietètics, entre d’altres.
 
El delegat ha reconegut l’esforç de Tecnol i ha afirmat que el Govern “està al costat dels empresaris i dels emprenedors que no llencen tovallola en temps de dificultats econòmiques”. Per Xavier Sabaté, es tracta d’una empresa “que demostra un compromís exemplar amb el Camp de Tarragona”. El delegat del Govern ha explicat que “l’impacte de la crisi fa que el sector agroalimentari, com altres, hagi d’afrontar un mercat convuls”, però creu que Tecnol “té capacitat d’innovació i ja ha demostrat que pot diversificar la seva activitat obrint-se a nous mercats  per superar les dificultats econòmiques amb garanties”.
 
En la seva opinió, “l’empresa pot esdevenir un referent per la capacitat de superació”. En aquesta línia, Xavier Sabaté els ha animat a “participar activament en la recerca i innovació a través del clúster agroalimentari de Reus  i potenciar la vessant de la investigació conjuntament amb la universitat i les administracions”.
 
D’altra banda, el delegat del Govern ha recollit el suggeriments de l’empresa com impulsar i assegurar el sector de l’envasat i els productes propis de Go Fruselva. “Compteu amb el suport del Govern per enfortir la competitivitat del territori, ja que tots els sectors sumen”, ha conclòs
2
Imatges
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia