El director del Consell Català de l'Esport, Carles Macian, ha presidit avui la presentació de la Copa de les Nacions masculina de futbol sala, la primera edició de la qual es celebrarà a Platja d'Aro de l'1 al 5 d'abril amb la presència de set seleccions.
foto acte
Macian ha destacat que la celebració d’aquesta competició suposa “un pas més en la projecció de l’esport català a nivell internacional”. El director del Consell Català de l’Esport ha afegit que esdeveniments com aquest són “importants per promoure l’esport al nostre país i suposen un bon escenari perquè les seleccions catalanes puguin competir de manera oficial al costat d’altres països”.
 
A més de la selecció catalana, hi participaran Austràlia, Rússia, Perú, Abkhazia, França i Santa Helena, dividides en dos grups. L’equip català formarà part del grup B, amb Austràlia, Abkhazia i Santa Helena, mentre que en el grup A hi seran Rússia, França i Perú.
 
Catalunya debutarà dimecres 1 d’abril contra Austràlia, l’endemà s’enfrontarà a Abkhazia, i tancarà la primera fase divendres dia 3 contra Santa Helena. Dissabte es jugaran les semifinals i la final tindrà lloc diumenge dia 5 a les 19.00 hores.
 
En la presentació de la competició, avalada per la Unió Europea de Futsal (UEFS) i l’Associació Mundial de Futsal (AMF), també hi han intervingut el president de la Federació Catalana de Futbol Sala, Josep Maria Zamora, i la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Platja d’Aro, Anna Maria Mir.

1  

Imatges

foto acte

foto acte 132