Direcció General de Comunicació

El Govern subvenciona amb 387.500 euros l'Associació Catalana de Víctimes d'Organitzacions Terroristes

query_builder   15 gener 2008 13:33

event_note Nota de premsa

El Govern subvenciona amb 387.500 euros l'Associació Catalana de Víctimes d'Organitzacions Terroristes

  • L’ajut correspon als propers tres anys i el concedeixen el Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació i el Departament de Justícia
 
El Govern ha acordat atorgar una subvenció de 387.500 euros a l’Associació Catalana de Víctimes d’Organitzacions Terroristes (ACVOT) per als propers tres anys, per tal de col·laborar en les despeses generals de funcionament i gestió de l'entitat.
 
D’aquesta manera, l’any 2008, l’associació rebrà un total de 77.500 euros: 52.500 euros concedits pel Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació i 25.000 euros pel de Justícia. El 2009 i el 2010 rebrà 155.00 euros cada any: el Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació aportarà 210.00 euros i 100.000 euros el Departament de Justícia.
 
L'ACVOT és una entitat sense ànim de lucre que es dedica a la prestació de suport jurídic i psicològic i a l’atenció assistencial de les víctimes del terrorisme i dels seus familiars, així com l’auxili tècnic per al desenvolupament de les seves finalitats.
 
L’associació té com a finalitat unir totes aquelles persones que han estat víctimes del terrorisme i els seus familiars i oferir ajuda moral, material, jurídica o psicològica a tothom que la necessiti com a conseqüència d'haver estat víctima de l'acció terrorista en qualsevol de les seves formes.
 
També pretén donar a conèixer públicament i als associats la situació moral i material en què es troben els familiars de les víctimes de l'acció terrorista; realitzar actes públics que contribueixi a fomentar el reconeixement social, material i humà de les víctimes del terrorisme; prestar assessorament jurídic als associats i constituir fundacions o qualsevol altres entitats jurídiques en suport de les víctimes del terrorisme i col·laborar amb d'altres ja constituïdes o que es constitueixin que tinguin el mateix caràcter.
 
Des de la seva constitució, l'associació ha desenvolupat diversos programes i actuacions en matèria d'assistència legal i d'informació i sensibilització de l'opinió pública sobre els efectes de la violència terrorista en el cos social i la seva especial incidència en el col·lectiu de les víctimes.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia