Sala de premsa

event_note Nota de premsa

L'INCAVI cololabora amb "Reus viu el Vi", fira que reunirà 57 cellers de les sis DO de la demarcació de Tarragona

Un total de 57 cellers de les sis denominacions d'origen (DO) de la demarcació de Tarragona (Conca de Barberà, Priorat, Montsant, Terra Alta, Catalunya i Tarragona) participaran, els dies 12 i 13 de juny, en la primera edició de la fira "Reus viu el Vi", amb la qual col·labora l'Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR).
 
En aquest certamen també hi haurà representats els dos centres d'ensenyament de referència en el sector vinícola de la demarcació, l'Escola d'Enologia de IES Priorat de Falset i la Facultat d'Enologia de la URV, que oferiran els seus vins de collita pròpia.
 
Paral·l elament a la fira, i durant el divendres 12 per la tarda i el dissabte 13 durant tot el dia, s'han programat els tastos de les diverses DO, que es realitzaran a la sala de l'antic retaule de Sant Pere del Museu d'Art i Història. Són tastos gratuïts però per als quals cal inscriure's prèviament a l'adreça www.reusviuelvi.cat o bé al telèfon de l'oficina tècnica de la fira, el 977338081.
 
Reus serà la capital del vi durant aquests dos dies esmentats perquè, a més de la fira, els restaurants, les botigues i els locals d'oci també promocionaran "Reus viu el Vi" a través d'una carta de vins específica, plats elaborats amb vi, decoració especial amb motius vinícoles a les botigues, etc.
 
"Reus viu el Vi" està organitzat per la Cambra de Comerç de Reus i l'Ajuntament de la ciutat, i compta amb la col·laboració de l'INCAVI i les denominacions d'origen de la zona.
 
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia