Salut

El Dr. José J. Navas nomenat director de l'Instituto de Salud Carlos III

query_builder   29 agost 2008 14:47

event_note Nota de premsa

El Dr. José J. Navas nomenat director de l'Instituto de Salud Carlos III

Dr Navas
El Departament de Salut vol expressar la seva satisfacció pel nomenament del actual director del Programa de Recerca i Innovació en Ciències de la Salut del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, el Dr. José J. Navas Palacios, com a nou director de l’Instituto de Salud Carlos III del Ministerio de Ciencia e Innovación i pel fet que lideri des d’ara la recerca al conjunt de l’estat espanyol.
 
Aquest nomenament del Consell de Ministres és expressió de la qualitat i els èxits de la recerca biomèdica a Catalunya, fruit de la col·laboració entre el Departament de Salut i el Departament d’Innovació, Universitats i Empresa.
 
El Dr. José J. Navas (1948) es llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Complutense de Madrid i va ser resident a la Fundación Jiménez Díaz i al Northwestern Memorial Hospital, Northwestern University de Xicago, abans de doctorar-se en Medicina l’any 1981.
 
Professor des de 1974 en diverses universitats, l’any 1992 va obtenir la Càtedra en Anatomia Patològica per la Universitat Autònoma de Barcelona. És autor de més 200 publicacions científiques d’àmbit nacional i internacional en els camps de la patologia ultraestructural, la immunopatologia, la biologia molecular del càncer i la gestió sanitària.
 
A més de la docència i la recerca, el Dr. Navas també ha exercit l’activitat assistencial, de la qual cal destacar, entre d’altres, la seva tasca com a Cap de Servei d’Anatomia Patològica a l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol de 1984 a 1988.
 
En l’ambit de la gestió, el Dr. Navas ha estat director mèdic i director gerent de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, director de la Divisió Hospitalària i director científic de l’Institut Català de la Salut, i director del Programa de Recerca i Innovació del Departament de Salut.
 
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia