Salut

Comunicat sobre el projecte de l'hospital de Rubí, Sant Cugat i Castellbisbal

query_builder   18 març 2009 17:43

event_note Nota de premsa

Comunicat sobre el projecte de l'hospital de Rubí, Sant Cugat i Castellbisbal

El projecte de l’hospital de Rubí, Sant Cugat i Castellbisbal, equipament ja anunciat en el Pla Sanitari del Vallès Occidental, avança segons les previsions que el Servei Català de la Salut va comunicar als alcaldes dels tres municipis el passat mes de gener.
 
En aquests moments, els serveis tècnics del Servei Català de la Salut i el Departament de Salut estan treballant conjuntament amb els proveïdors de serveis del territori en la redacció i posterior aprovació del Pla Funcional d’aquest nou dispositiu hospitalari. Un cop aprovat aquest Pla, es farà l’encàrrec per iniciar el projecte.
 
Aquest centre, que s’ubicarà als terrenys que l’ajuntament de Rubí ha posat a disposició del Departament de Salut al bosc de Ca n’Oriol, serà un equipament amb una forta orientació a la resolució ambulatòria i propera al ciutadà. El nou hospital comptarà amb serveis que fins ara no s’oferien en aquest territori (com urgències pediàtriques, diàlisi, hospitalització de curta estada d’aguts i mitja estada sociosanitària, cirurgia major i menor, hospital de dia, gabinets d’especialitats, exploracions complementàries complexes (TAC, RNM, etc). D’aquesta manera, els ciutadans d’aquests municipis s’estalviaran més del 80% dels desplaçaments que ara han de fer a Terrassa per motius d’atenció sanitària.
 
Cal recordar que, el passat mes de novembre, el director del Servei Català de la Salut va presentar al parlament el llistat d’actuacions d’inversió previstes per a l’any 2009, on estava inclosa la redacció del projecte d’aquest nou equipament sanitari.
 
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia