Direcció General de Comunicació

Altres Acords de Govern

query_builder   24 març 2009 15:49

event_note Nota de premsa

Altres Acords de Govern

El Govern acorda donar suport a la candidatura de Tarragona per acollir els Jocs del Mediterrani de 2017
 
El Govern ha acordat donar el seu suport a Tarragona perquè esdevingui la ciutat candidata del Comitè Olímpic Espanyol (COE) com a seu per als Jocs del Mediterrani 2017. Mitjançant aquest acord el Govern es compromet a l’impuls de la candidatura, i a contribuir que Tarragona consolidi la millor proposta esportiva, d’infraestructures i d’organització per poder acollir aquests jocs esportius.
 
Els Jocs del Mediterrani del 2017 se celebraran els deu darrers dies del mes de juliol i s’estima que hi participin uns 3.000 atletes i més de 4.000 persones entre entrenadors, àrbitres, jurats, etc.
 
El Govern impulsa la millora de la residència de gent gran de Mataró
 
El Govern ha fet avui un pas més per millorar la residència de gent gran de Mataró. En aquest sentit, destinarà 1.065.000 euros a les obres de remodelació de la quarta planta d’aquest equipament per adequar-la a les necessitats dels residents. Concretament, es redistribuiran els espais i s’adaptaran per facilitar-ne la mobilitat. A més, el Govern també destinarà 723.000 euros més per renovar tota la instal·lació de fontaneria d’aquesta residència.
 
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia