Direcció General de Comunicació

Altres acords del Govern

query_builder   10 febrer 2009 14:08

event_note Nota de premsa

Altres acords del Govern

El Govern atorga una concessió definitiva de ràdio municipal a l’Ajuntament d’Hostalric
 
El Govern ha acordat atorgar a l’Ajuntament d’Hostalric la concessió definitiva per a la prestació del servei públic de radiodifusió sonora en ones mètriques amb modulació de freqüència.
 
El consistori ja disposava des de 1994 de la concessió provisional d’una emissora de freqüència modulada de tipus municipal. Després de l’aprovació del projecte tècnic de l’emissora i de la inspecció tècnica de les instal·lacions, la Generalitat ha procedit a l’atorgament definitiu de la concessió.
 
NOMENAMENTS
 
El Govern nomena Joan Xirau i Serra nou secretari de Relacions amb l’Administració de Justícia
 
El Govern ha aprovat avui el nomenament de Joan Xirau i Serra com a nou secretari de Relacions amb l’Administració de Justícia.
 
Joan Xirau, nascut a Barcelona l’any 1956 i llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i Màster en Direcció Pública per Esade, ha exercit des de
febrer de 2004 i fins a l’actualitat, com a Director del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada del Departament de Justícia.
 
A més, des de l’any 1983, ha ocupat diversos càrrecs al Departament de Justícia, el Departament de Medi Ambient, el Departament de Governació i Administracions Públiques i a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya.
 
Membre de la junta directiva de l’Associació Catalana de Gestió Pública, Joan Xirau ha format part dels comitès organitzadors de diferents congressos en l’àmbit de la Gestió Pública i la Justícia, i ha participat com a conferenciant i ponent en diverses activitats de l’àmbit judicial.
 
El nou secretari de Relacions amb l’Administració de Justícia substitueix Àngels Vivas, que ha ocupat aquest càrrec des del febrer del 2007 i que ha cessat a petició pròpia. 
 
El Govern nomena Roser Bach i Fabregó com a nova directora del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE)
 
El Govern ha aprovat avui el nomenament de Roser Bach i Fabregó com a nova directora del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE). Roser Bah, nascuda a Barcelona i llicenciada en Dret, és magistrada de la secció Tercera Penal de l’Audiència Provincial de Barcelona des del 1998.
 
La nova directora va ingressar a la carrera judicial el 1989 i ha estat jutgessa de primera instància i instrucció a Gavà, Sant Feliu de Llobregat i L’Hospitalet de Llobregat, i jutgessa de vigilància penitenciària a Lleida.
 
Roser Bach coordina, a més, el programa per a la preparació d’opositors a jutge, fiscal i secretari al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada des del novembre de 2005. Fa dos anys que és membre del consell rector del CEJFE i de la comissió pedagògica de formació inicial de l’Escola Judicial del Consejo General del Poder Judicial.
 
D’altra banda, la nova directora és professora dels màsters de Dret Penal de la Universitat de Barcelona i del Campus del Col·legi d’Advocats de Barcelona.
 
El Govern nomena David Elvira nou director general de Recursos Sanitaris
 
El Govern ha aprovat avui el nomenament de David Elvira nou director general de Recursos Sanitaris, en substitució d’Assumpció Benito.
 
Nascut a Barcelona l’any 1974, és llicenciat en Economia i Empresa per la Universitat Pompeu Fabra, màster en Economia Aplicada per la Universitat Autònoma de Barcelona i doctorand per la mateixa universitat. Actualment és professor associat de la Universitat Pompeu Fabra i professor de postgrau en gestió sanitària a la Universitat Oberta de Catalunya., i des del gener del 2007, és el cap de Gabinet d’Informació i Estratègia del Gabinet de la Consellera de Salut.
 
Ha desenvolupat activitats de recerca en l’àmbit de l’avaluació econòmica de serveis sanitaris tant a d’Institut Municipal d’Investigacions Mèdiques de Barcelona com a l’Hospital de la Vall d’Hebron de la mateixa ciutat. També ha estat investigador convidat per les Universitats de Kyoto i Keio (Japó).
 
Gran part de la seva activitat professional l’ha desenvolupada com a consultor en gestió sanitària, planificació i avaluació econòmica de fàrmacs i serveis sanitaris. Ha participat com a consultor i assessor en diferents projectes de consultoria finançats per organismes nacionals i internacionals i ha coordinat la direcció tècnica de l’Instituto Edad&Vida.
 
En l’àmbit de l’Administració pública ha desenvolupat tasques de coordinació dels Sistemes d’Informació del Departament de Salut i ha dirigit l’Oficina Intradepartamental de Gestió de Projectes del Departament.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia