Direcció General de Comunicació

El Govern inverteix 17,9 milions en grans ampliacions de 10 centres educatius

query_builder   10 febrer 2009 14:01

event_note Nota de premsa

El Govern inverteix 17,9 milions en grans ampliacions de 10 centres educatius

 
  • Les noves construccions oferiran 2.000 places escolars més per donar resposta a l’increment en la demanda d’escolarització d’alguns municipis
 
El Govern ha aprovat avui invertir 17,9 milions d’euros per a fer grans ampliacions a 10 centres educatius, que oferiran 2.000 places escolars més per donar resposta a la demanda creixent d’escolarització de diversos municipis.
 
Les ampliacions es faran mitjançant un nou procediment que consisteix a ubicar una nova construcció en el solar del centre escolar. Aquest mètode redueix de 12 a 6 mesos el temps de construcció dels centres, de manera que els nous equipaments estaran a punt per l’inici del curs 2009-2010. Amb aquestes ampliacions es dóna resposta a l’increment de la demanda d’escolarització que han viscut alguns municipis en els darrers mesos. Les noves construccions estaran enllestides per començar el proper curs, és a dir, en la meitat del temps previst fins ara.
 
Les ampliacions es realitzaran als centres següents:
 
  • CEIP Josep Boada de Badalona: És un centre d’educació infantil i primària d’una línia (una aula per curs) que passarà a tenir dues línies. Es construirà un nou edifici amb 4 noves aules de Primària. El pressupost previst és de 700.000 euros.
  • CEIP Lola Anglada de Badalona. És un centre d’educació infantil i primària d’una línia que passarà a tenir dues línies. Es construirà un nou edifici amb 6 noves aules. El pressupost previst és de 1.400.000 euros.
  • IES Esteve Terrades de Cornellà de Llobregat. És un centre amb 3 línies d’educació secundària obligatòria, 2 línies de batxillerat i cicles de Formació Professional. Es construirà un nou edifici amb 9 aules que permetrà que el centre passi a tenir 4 línies d’ESO. El pressupost previst és de 1.750.000 euros.
  • CEIP Suris de Cornellà de Llobregat. És un centre d’una línia que passarà a tenir-ne dues. Per això es construirà un nou edifici amb 9 aules. El pressupost previst és de 2.062.500 euros.
  • CEIP La Carpa de L’Hospitalet de Llobregat. És un centre d’educació infantil i primària de dues línies que passarà a tenir-ne tres. Es construirà un nou edifici amb nou aules. El pressupost previst és de 2.062.500 euros.
  • CEIP Enxaneta de Terrassa. És un centre de dues línies incompletes (una aula per curs més algun curs que compta amb dos grups), que passarà a ser un centre de tres línies. Per a poder construir el nou edifici, que inclourà 9 aules més, s’ha afegit al centre un solar adjacent de 2.200 metres quadrats que es sumen als 6.066 metres quadrats que ja tenia el centre. El pressupost previst és de 2.062.500 euros.
  • CEIP Marquès i Casals de Terrassa. És un centre de dues línies que passarà a tenir-ne tres. Es construirà un edifici aulari amb 9 aules. El pressupost previst és de 2.062.500 euros.
  • CEIP Mercè Rodoreda de Santa Coloma de Gramenet. És un centre d’una línia d’infantil i primària que passarà a tenir-ne dues. El pressupost previst és de 2.062.500 euros.
  • CEIP El Cim de Teià. És un centre de 2 línies que passarà a tenir-ne tres. Es construirà un edifici amb 5 aules i un gimnàs. El pressupost previst és de 1.662.500 euros.
  • IES Joaquim Bau de Tortosa. És un centre de 5 línies d’ESO i 3 de Batxillerat, a més d’un cicle de Formació Professional d’Hosteleria. Es construirà un edifici amb 5 aules que servirà per donar resposta a l’increment d’escolarització d’una banda i a l’ampliació del cicle formatiu d’Hosteleria de l’altre.
 
Juntament amb les dotacions previstes per a cada un d’aquests centres, també és prevista una dotació d’1.100.00 euros per a la redacció dels estudis i projectes.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia