Direcció General de Comunicació

El Govern destina 25,5 milions d'euros a actuacions en matèria educativa

query_builder   24 març 2009 15:43

event_note Nota de premsa

El Govern destina 25,5 milions d'euros a actuacions en matèria educativa

                                                                                   
  • Aprova un partida de 12,9 milions d’euros per a material informàtic destinat als centres educatius
  • Destina 12,6 milions d’euros per a la construcció de dos nous centres a Viladecans i Les Franqueses del Vallès, i l’ampliació d’un centre a Roses
 
El Govern ha aprovat avui destinar 25,5 milions d’euros en matèria educativa per l’arrendament d’equipaments audiovisuals i de tecnologies de la informació i la comunicació per a les escoles i instituts, d’una banda, i per a la construcció de dos centres educatius, i l’ampliació d’un altre centre, de l’altra.
 
El Govern destinarà 12,9 milions euros per a proveir els centres educatius públics del material de tecnologies de la informació i de la comunicació (TIC) entre els anys 2009 i 2014. Aquesta inversió servirà per a distribuir material tecnològic més específic de l’àmbit educatiu com pissarres digitals, canons o material per al laboratori. El material informàtic es subministrarà a cada centre en format de rending durant els propers cinc cursos.
 
Aquests 12,9 milions se sumen a la partida de 15,3 milions d’euros que el Govern va aprovar fa 15 dies per a material informàtic ordinari destinat als centres (ordinadors, impressores o fotocopiadores, etc.).
 
Dos centres nous a Viladecans i les Franqueses i ampliació d’un a Roses
 
Els Govern també ha aprovat el pressupost per a realitzar obres a tres centres a Viladecans (Baix Llobregat), a Roses (Alt Empordà) i a les Franqueses del Vallès (Vallès Oriental).
 
Concretament ha aprovat una partida de 6,4 milions d’euros per a la construcció d’un centre d’educació infantil i primària de tres línies (tres aules per curs) a Viladecans. El centre substituirà l’actual edifici del CEIP Dr. Fleming, que ha quedat obsolet, i a la vegada permetrà que l’escola passar a oferir tres línies en comptes de les dues actuals, de manera que donarà resposta a les noves necessitats d’escolarització del barri de Ponent de Viladecans. El centre passarà de tenir una capacitat per a 450 a 675 alumnes.
 
El Govern destinarà 5,6 milions d’euros per a la redacció, execució i direcció d’obres d’un centre de dues línies a les Franqueses del Vallès. El centre comptarà amb dues línies (dues aules per curs) i tindrà capacitat per a 450 alumnes.
 
El Govern també ha aprovat el pressupost de 522.501 euros per a la construcció de l’edifici d’educació infantil del CEIP Jaume Vicens Vives de Roses. Amb aquesta ampliació, els alumnes de 3 a 6 anys comptaran ja amb un edifici propi i separat de la resta de l’alumnat. Fins ara, el centre compta amb algunes de les classes en mòduls.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia