Direcció General de Comunicació

El Govern encomana actuacions paisatgístiques al litoral per valor de 604.000 euros

query_builder   4 març 2008 13:23

event_note Nota de premsa

El Govern encomana actuacions paisatgístiques al litoral per valor de 604.000 euros

  • Encarrega a l’empresa pública GISA millores paisatgístiques i en camins de ronda a Altafulla, Cadaqués i el Port de la Selva 
El Govern ha aprovat encarregar a l’empresa pública GISA l’execució de millores paisatgístiques en municipis del litoral català per valor de 604.000 euros. Concretament, GISA realitzarà actuacions de millora de la façana marítima d’Altafulla (el Tarragonès), i accions en dos camins de ronda a Cadaqués i el Port de l Selva (Alt Empordà).
 
La millora de la façana marítima d’Altafulla està encaminada a la introducció de vegetació pròpia del front litoral, amb la creació d’espais d’ombra que facilitin el passeig i la millora de la relació entre el medi natural i les edificacions existents. La intervenció comptarà amb una inversió de 134.790 euros.
 
Pel que fa els camins de ronda, es portaran a terme millores al camí que uneix cala Nans i la platja de Sa Conca, al terme de Cadaqués, que rebrà una inversió de 181.210 euros, i al camí entre Cala Fornells i Cala Tamariua, al Port de la Selva, que comptarà amb un pressupost de 288.000 euros. Els camins de ronda tenen com a objectiu millorar l’accessibilitat i la percepció del paisatge del litoral. En aquest sentit, els dos camins que  properament s’executaran suposen intervencions acurades en entorns d’elevat valor paisatgístic i ambiental. Aquestes actuacions suposaran la consolidació del traçat mitjançant l’adequació del ferm i la millora d’aspectes com la  seguretat, les senyalitzacions i la confortabilitat dels usuaris.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia