Direcció General de Comunicació

SUBVENCIONS

query_builder   20 maig 2008 14:02

event_note Nota de premsa

SUBVENCIONS

 
  • El Govern ha aprovat avui atorgar, a través del Consell Català de l’Esport, una subvenció d’1,2 milions d’euros a la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes per tal que aquesta entitat col·labori en la promoció de l’esport català, tal com recull el mandat de potenciar aquestes activitats de la Llei de l’esport. 
  • El Govern ha acordat també destinar dues subvencions dirigides a dues organitzacions empresarials representatives en l’àmbit de Catalunya. L’acord d’avui preveu destinar 2.356.965 euros a Foment del Treball Nacional i 785.655 euros a PIMEC, la patronal que representa la micro, petita i mitjana empresa de Catalunya. 
  • El Govern també ha aprovat atorgar una subvenció d’1.049.833 euros per a la primera fase de les obres d’ampliació i reforma del CEIP Francesc Arenes de Golmés (Alt Urgell). Amb aquestes obres la superfície passarà de ser de 690 metres quadrats a 1.490 metres quadrats. La nova construcció s’estructura com una ala de l’edifici, on s’hi instal·laran cinc aules més, el gimnàs, els vestidors i un espai polivalent amb què fins ara el centre no comptava. En una segona fase, es construirà la segona ala de l’edifici per a ampliar els espais.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia