Direcció General de Comunicació

El Govern destinarà 40 milions d'euros a la Universitat de Vic en els propers quatre anys

query_builder   24 març 2009 15:43

event_note Nota de premsa

El Govern destinarà 40 milions d'euros a la Universitat de Vic en els propers quatre anys

 
  • Properament se signarà el contracte programa entre el Govern i la universitat per al període 2009-2012 amb els objectius de la inversió
 
El Govern ha aprovat avui una inversió de 40,3 milions d’euros per a finançar les activitats de la Universitat de Vic durant el període 2009-2012. Properament, el Govern i la universitat signaran el contracte programa que concretarà els objectius i les accions estratègiques de la institució per als pròxims quatre anys previstos amb aquesta inversió.
 
La Universitat de Vic (UVic) va ser reconeguda per Llei l’any 1997 del Parlament de Catalunya, aprovada per unanimitat de totes les forces polítiques presents com a reconeixement social de la trajectòria seguida durant els vint anys anteriors pels Estudis Universitaris de Vic i amb la voluntat de reforçar l’equilibri territorial del país.
 
Dotze anys després d’aquell reconeixement, la Universitat ha esdevingut una realitat més consolidada, i ha anat conformant un model singular dins del sistema universitari català, basat, sobretot, en un compromís cada dia més explícit amb la societat i el territori.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia