Direcció General de Comunicació

El Govern finalitza el primer traspàs de personal de diversos centres al Consorci de Serveis Socials de Barcelona

query_builder   21 abril 2009 14:11

event_note Nota de premsa

El Govern finalitza el primer traspàs de personal de diversos centres al Consorci de Serveis Socials de Barcelona

  • 81 nous treballadors de tres centres de la Generalitat de Catalunya passaran a dependre del Consorci, l’ens que dirigeix i coordina la xarxa de serveis socials de Barcelona
  • Amb aquesta transferència, que correspon al mandat de la Carta Municipal de Barcelona, ja són 914 els treballadors que dependran del Consorci
 
El Govern ha finalitzat avui el primer paquet de traspassos del personal de centres de serveis socials de la Generalitat de Catalunya al Consorci de Serveis Socials de Barcelona. La mesura afecta un total de 81 treballadors repartits entre el centre d'acollida Els llimoners (53 persones), la Comunitat Infantil Sant Andreu (19 persones) i el centre de dia d'atenció especialitzada Oràlia (9 persones). Amb aquest traspàs, que compleix el mandat de la Carta Municipal de Barcelona, ja són 914 les places de personal que passen a dependre del Consorci.
 
Aquest acord està inclòs dins la primera transferència de serveis socials al Consorci que va començar el maig de l’any passat i que, a més d’aquestes places, incloïa la cessió de serveis de l’àrea d’atenció a la família, la infància i l’adolescència, així com d’atenció a persones amb discapacitat i a drogodependents.
 
El Consorci de Serveis Socials de Barcelona, integrat pel Govern i l’Ajuntament de Barcelona, és l’encarregat de coordinar la xarxa de serveis socials de la ciutat. Concretament, gestiona els serveis, establiments, programes i activitats de prevenció, atenció i promoció social en l'àmbit territorial del municipi de Barcelona. El Consorci, que es va constituir l’any 2006, té com a objectiu garantir el bon accés dels ciutadans als serveis socials i donar una atenció de proximitat a la ciutadania.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia