Direcció General de Comunicació

Un conveni amb la Universitat de Lleida permetrà afavorir l'intercanvi d'informació sobre el sector lacti

query_builder   29 abril 2008 13:43

event_note Nota de premsa

Un conveni amb la Universitat de Lleida permetrà afavorir l'intercanvi d'informació sobre el sector lacti

  • El Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural reforçarà d’aquesta manera l’àmbit de treball de l’Observatori de la Llet 
El Govern ha autoritzat subscriure un conveni de col·laboració amb la Universitat de Lleida (UdL) per a la realització de tasques tècniques relacionades amb l’Observatori de la Llet. Segons el conveni de col·laboració, el Departament de Producció Animal de la Universitat de Lleida posarà a disposició del Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR) tots els coneixements científics i tècnics adquirits sobre la producció, transformació i consum de la llet i productes lactis i donarà suport als programes del Departament centrats en aquesta matèria. A més, dedicarà el personal necessari per realitzar les tasques objecte d’aquest conveni, al qual destinarà 45.000 euros.
 
L’Observatori de la Llet, creat l’any 2006, té com a funcions realitzar i analitzar la gestió tècnica i econòmica de les explotacions de vaques de llet, estudiar la situació del sector, orientar l’assessorament públic i privat i elaborar un sistema d’informació directa de les explotacions. La Direcció General de Planificació i Relacions Agràries del DAR és l’organisme que s’encarrega de coordinar, controlar i avaluar les propostes d’actuacions dels observatoris sectorials del Departament, entre ells l’Observatori de la Llet.
 
Val a dir que l’Observartori de la Llet disposa al web de RuralCat (www.ruralcat.nethttp://www20.gencat.cat/portal/site/DAR) d’un espai on s’inclouen tots els informes que es generen, i també s’hi poden trobar una sèrie d’aplicacions informàtiques aplicables al maneig de les explotacions de vaques de llet. Així mateix, hi ha més informació sobre l’Observatori de la Llet al web del Departament:
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia