Direcció General de Comunicació

El Govern aporta més de 23 milions d'euros a programes de cooperació al desenvolupament i solidaritat internacional

query_builder   4 març 2008 13:28

event_note Nota de premsa

El Govern aporta més de 23 milions d'euros a programes de cooperació al desenvolupament i solidaritat internacional

·        La convocatòria de subvencions vol potenciar les actuacions de les organitzacions no governamentals de desenvolupament l’Amèrica Central i del Sud, a l’Àfrica subsahariana i a la Mediterrània
 
El Govern ha aprovat avui destinar 23,1 milions d’euros a la convocatòria de subvencions a les organitzacions no governamentals de desenvolupament en l’àmbit de la cooperació al desenvolupament i la solidaritat internacional a l’Amèrica Central i del Sud, a l’Àfrica subsahariana i a la Mediterrània.
 
Aquesta és la a tercera edició d’una convocatòria de programes de cooperació al desenvolupament i comprèn el període 2008-2010. La primera es va convocar el 2005 per donar suport exclusivament a programes de cooperació al desenvolupament en determinats països, amb un total de 8,2 milions d’euros. A la convocatòria del 2007 s’hi van destinar 23,1 milions d’euros.
 
La convocatòria d’enguany (2008-2010) consta de tres línies de subvenció:
 
  1. Programes de cooperació al desenvolupament a realitzar en els països següents: Nicaragua, El Salvador, Guatemala, Bolívia, Equador, Colòmbia, Brasil, Perú, Moçambic, Senegal, Gàmbia, Camerun, Etiòpia, Marroc, Palestina, Sàhara Occidental, Algèria i Líban.
 
  1. Programes d’educació per al desenvolupament i sensibilització en el camp de la cooperació al desenvolupament i solidaritat internacional.
 
  1. Subvencions a programes de gestió de riscos i prevenció de desastres d’origen natural.
 
Un programa és un instrument de cooperació al desenvolupament que té per finalitat la consecució d’un objectiu general de desenvolupament i que pot incloure intervencions en un o en diversos països, i en un o diversos sectors o àmbits d’actuació establerts com a prioritaris en aquesta convocatòria.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia