Direcció General de Comunicació

El Govern invertirà 5,7 milions d'euros en la millora del sanejament de tres localitats catalanes

query_builder   4 març 2008 13:22

event_note Nota de premsa

El Govern invertirà 5,7 milions d'euros en la millora del sanejament de tres localitats catalanes

  • Es construiran noves instal·lacions a l’Ametlla de Mar, Jorba i Vallvidrera 
  • Les actuacions suposaran millores a dues depuradores i la construcció d’una nova  
 
El Govern ha aprovat avui diverses accions destinades a millorar el sistema de tractament de les aigües residuals a l’Ametlla de Mar (Baix Ebre), Jorba (Anoia) i al nucli barceloní de Vallvidrera. Les tres actuacions tenen un cost total superior als 5,7 milions d’euros.

A l’Ametlla de Mar es construiran dues noves estacions de bombament –així com la remodelació d’una de les ja existents-, nous trams de col·lectors, se substituirà el col·lector de retorn de l’aigua tractada a la depuradora i s’implantarà un sistema de telecontrol que permetrà des de l’Edar tenir informació de tot el sistema. Les obres tindran un termini d’execució d’uns 7 mesos i comptaran amb un pressupost superior als 1,5 milions d’euros. 
 
Pel que fa a Jorba, també s’ha acordat impulsar les obres de millora del tractament de les aigües residuals, tan domèstiques com industrials. Les actuacions es desenvoluparan en un termini de 10 mesos i tenen un cost superior als 887.500 euros. En aquest sentit, l’actuació consistirà en la construcció de la xarxa de sanejament juntament amb la planta depuradora de tipus biològic.
 
Finalment, el Govern ha acordat aprovar l’ampliació de la depuradora del barri barceloní de Vallvidrera. Les obres són imprescindibles per a tractar les aigües residuals domèstiques generades per la població de Vallvidrera i el nucli de Bellavista. Amb aquestes actuacions s’aconseguirà una important millora de la qualitat de l’efluent de la depuradora de Vallvidrera. Aquestes obres començaran el primer semestre d’enguany i duraran aproximadament un any. El cost és superior als 3,3 milions d’euros.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia