Direcció General de Comunicació

El Govern destina 2,8 milions d'euros a la millora de camins rurals de la Val d'Aran

query_builder   29 abril 2008 13:42

event_note Nota de premsa

El Govern destina 2,8 milions d'euros a la millora de camins rurals de la Val d'Aran

  • La subvenció s’emmarca en el conveni que es va signar amb el Conselh Generau d’Aran el 15 d’abril passat 
  • Es milloraran els accessos a nuclis o habitatges disseminats i es crearan camins rurals a punts d’interès turístic o paisatgístic 
El Consell de Govern ha aprovat avui concedir una subvenció de 2,8 milions d’euros al Conselh Generau d’Aran perquè pugui dur a terme la primera fase del seu pla de millora de la xarxa de camins rurals. L’ajut, concedit a través del Departament de Política Territorial i Obres Públiques, inclou diverses actuacions de manteniment de camins, de creació i senyalització d’itineraris turístics i de millora d’accessos a nuclis, habitatges disseminats i explotacions agràries.
 
La subvenció s’emmarca en el conveni específic signat amb el Conselh Generau d’Aran i aprovat pel Govern el 15 d’abril passat, i que permet concretar totes les actuacions que es desenvoluparan entre el 2008 i el 2011.
 
El Departament de Política Territorial i Obres Públiques va encetar amb el Consell Comarcal del Solsonès una línia de col·laboració específica per a la millora de la seva xarxa de camins rurals i el conveni específic, aprovat fa dues setmanes, continua aquesta línia de col·laboració. Per aquest motiu, la Val d’Aran i el Solsonès són dues zones que estan excloses de la convocatòria general d’ajuts per finançar millores en camins de comarques muntanyenques.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia