Direcció General de Comunicació

Nou municipis comptaran amb Oficines de Treball modernitzades l'any vinent

query_builder   24 febrer 2009 13:44

event_note Nota de premsa

Nou municipis comptaran amb Oficines de Treball modernitzades l'any vinent

  • El Servei d'Ocupació de Catalunya estrenarà nous locals a Vilanova i la Geltrú, Tortosa, Granollers, Sant Cugat del Vallès, Barberà del Vallès, Berga, Rubí i Esplugues de Llobregat, i construirà una nova oficina a Cambrils
  • Les noves oficines tenen com a objectiu oferir un servei de qualitat a les persones en situació d'atur, i fomentar l'esperit emprenedor i de suport a la petita i mitjana empresa, entre altres objectius
 
El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) modernitzarà nou oficines arreu del territori per tal d’ampliar i reforçar l’atenció i el servei que ofereix aquest organisme en l’àmbit de l’ocupació i la formació laboral. Amb aquests nous centres, el SOC continua treballant en l’actualització de la seva xarxa d’oficines amb l’objectiu d’atendre totes les persones que busquen feina, oferir un marc d'igualtat d'oportunitats laborals per a tothom, i fomentar l'esperit emprenedor i de suport a la petita i mitjana empresa, entre altres objectius. Aquestes oficines es posaran en funcionament l’any vinent.
 
Concretament, el SOC estrenarà nous locals per a les oficines a Vilanova i la Geltrú (Garraf), Tortosa (Baix Ebre), Granollers (Vallès Oriental), Sant Cugat del Vallès, Barberà del Vallès, Rubí (Vallès Occidental), Berga (Berguedà), Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat) i obrirà una nova oficina a Cambrils (Baix Camp). L’adquisició d’aquests locals s’emmarca en el pla de millores de la xarxa d’oficines de treball impulsat pel Departament de Treball, que té com a objectiu reforçar les oficines de treball per oferir un servei de qualitat a les persones en situació d'atur.
 
El cost total d’aquesta operació és de 22,5 milions d’euros, 15 dels quals es destinaran a l’adquisició dels locals, i 7,5 a la seva adequació. Actualment la majoria d’oficines del SOC s’ocupen en règim de lloguer, però aquests nous locals es compraran per tal d’evitar el cost de la renovació del contracte d’arrendament o, en cas que no es renovi el lloguer, perquè no sigui necessària la recerca d’un nou local, amb la inversió que comporta la seva adequació, i la pèrdua de tota la inversió feta en el local anterior.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia