Direcció General de Comunicació

El Govern aprova la convocatòria de 160 noves places de l'escala bàsica del Cos de Bombers de la Generalitat

query_builder   16 desembre 2008 13:05

event_note Nota de premsa

El Govern aprova la convocatòria de 160 noves places de l'escala bàsica del Cos de Bombers de la Generalitat

El Govern ha aprovat l’oferta d’ocupació pública de 160 places de la categoria de bombers  de l’escala bàsica del Cos de Bombers. L’octubre de 2006 la Mesa sectorial de negociació del personal d’administració i tècnic va signar l’Acord regulador de les condicions de treball dels funcionaris del Cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya per al període 2006-2008 i que ja preveia aquesta convocatòria.
 
Amb la creació d’aquestes noves 160 places s’incrementa, un any més, la dotació de personal de la categoria de bomber. El Cos de Bombers de la Generalitat està format per més de 2.400 bombers funcionaris. Als bombers de l’escala bàsica els corresponen les funcions bàsiques operatives en tasques de prevenció, extinció d’incendis i de salvaments.
 
L’anterior convocatòria per cobrir les places de categoria de bomber va ser aprovada pel Govern l’abril de 2007. Es va aprovar l’oferta pública de 100 places de la categoria de bomber de l’escala bàsica del Cos de Bombers de la Generalitat. La resolució del procés del concurs oposició per cobrir aquestes places va ser publicada al DOGC el 25 d’abril de 2008.
`