Direcció General de Comunicació

El Govern crea una societat per impulsar el coneixement del territori via satèl·lit

query_builder   18 desembre 2007 14:56

event_note Nota de premsa

El Govern crea una societat per impulsar el coneixement del territori via satèl·lit

.L'ens permetrà disposar d'una millor informació sobre el territori de Catalunya

.Contribuirà al desenvolupament de les indústries de tecnologies de la informació en àmbits com la cartografia, l'agricultura, el medi ambient i les telecomunicacions

L'Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC) constituirà una societat anònima amb Infoterra Serveis de Geoinformació, SA amb l'objectiu fonamental d'impulsar el coneixement del territori via satèl·lit. El Govern ha aprovat donat llum verda al a creació d'aquesta societat que té garantirà un accés millor i més ràpid a la informació sobre el territori de Catalunya mitjançant el control i l'accés a la informació per satèl·lit procedent de tots tipus de sensors. D'aquesta manera es vol contribuir al desenvolupament de l'acció de Govern en el camp de les indústries de les tecnologies de la informació.

Aquesta societat s'encarregarà de desenvolupar i dirigir projectes, serveis i treballs, i de realitzar, investigar i  comercialitzar qualsevol activitat relacionada amb la teledetecció, les imatges satèl·lit i l'adquisició de dades. També serà l'encarregada de desenvolupar tecnologies de la informació com cartografia i geomàtica, geoinformació i serveis web, agricultura i medi ambient, telecomunicacions i empreses de serveis.

El capital de la societat s'estableix en 2.000.000 euros, del qual Astrium, SAS en subscriurà el 60%, Hisdesat, SA el 20%i l'ICC l'altre 20%.


El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia