Direcció General de Comunicació

El Govern destina més d'un milió d'euros a dos equipaments socials d'Osona i del Pla d'Urgell

query_builder   18 desembre 2007 14:39

event_note Nota de premsa

El Govern destina més d'un milió d'euros a dos equipaments socials d'Osona i del Pla d'Urgell

.877.000 euros s'invertiran en les obres de reforma i ampliació de la residència de disminuïts físics de Mollerussa

.220.000 euros serviran per subvencionar la construcció d'un centre de dia per a gent gran a Torelló

El Govern destinarà 1.097.700 euros per reformar la residència de disminuïts físics Terres de Ponent a Mollerussa (Pla d'Urgell) i per finançar la construcció d'un centre de dia per a gent gran a Torelló (Osona).

Concretament, 877.700 euros serviran per subvencionar les obres de reforma, ampliació i climatització de la residència de disminuïts físics Terres de Ponent. Actualment l'edifici té 1.225 metres quadrats i una capacitat per a 30 places residencials per a persones amb gran disminució física. L'ampliació incrementarà la superfície del centre en 200 metres quadrats, repartits entre el menjador, la sala de manualitats, la sala de fisioteràpia, la cuina i la bugaderia. També s'actualitzaran diversos serveis, segons la normativa vigent, com els tallafocs, intèrfons en els lavabos, i s'instal·laran aparells de climatització.

D'altra banda, 220.000 euros es destinaran a finançar el 35% de les obres de construcció d'un centre de dia per a gent gran a Torelló (Osona). Es tracta d'un centre amb una capacitat per a 30 places i que es construeix a partir d'un conveni entre el Departament d'Acció Social i Ciutadania, l'Ajuntament de Torelló i la Fundació d'ancians de la localitat, signat el 13 de novembre de 2006.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia