Direcció General de Comunicació

El Govern destina 1,2 milions d'euros a la construcció i la millora d'equipaments per a gent gran, persones amb discapacitat i joves

query_builder   16 desembre 2008 13:05

event_note Nota de premsa

El Govern destina 1,2 milions d'euros a la construcció i la millora d'equipaments per a gent gran, persones amb discapacitat i joves

 
 
  • Es dóna impuls a la construcció de dues noves residències per a gent gran a Sant Esteve Sesrovires i Palafrugell
  • També s’atorga una subvenció per a la construcció a Barcelona d’una nova residència per a persones amb autisme
 
El Govern ha aprovat avui destinar 1.231.439 euros a la construcció de diversos equipaments socials i a projectes de millora d’alguns centres ja existents. Aquests diners permetran impulsar diferents obres destinades a prestar atenció a la gent gran, a persones amb discapacitat, a joves i infants i a adolescents.
 
Així, l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires, al Baix Llobregat, rebrà 291.806 euros per al finançament de la construcció d’una residència i centre de dia per a persones grans amb dependència. Aquest equipament comportarà la creació de 100 places residencials i 40 més de diürnes.
 
La mateixa quantitat rebrà la Fundació Privada Palafrugell Gent Gran per a la construcció d’una residència, centre de dia i habitatges tutelats per a gent gran en aquesta localitat del Baix Empordà. Aquest complex, que també incorporarà una unitat de rehabilitació ambulatòria, oferirà 150 places residencials, 40 de diürnes i 30 per a persones en habitatges tutelats.
 
La Fundació Privada El Vilar, de la seva banda, rebrà 281.095 euros per les obres d’ampliació del Servei Ocupacional d’Inserció per a persones amb discapacitat a la comarca de la Selva.
 
El Govern també ha aprovat destinar 100.000 euros per a construir, a Barcelona, un centre residencial per a persones amb autisme i psicosi infantil amb discapacitat intel·lectual associada. Aquest equipament, impulsat per la Institució Neuro-Psico-Pedagògica Guru, tindrà 36 places, 9 de les quals seran d’acció educativa per a infants i adolescents.
 
Nous equipaments per a la infància i l’adolescència
 
El Govern també ha acordat subvencionar amb 266.732 euros l’entitat Escaler SCCL per a les obres de remodelació i equipament del nou centre d’acollida per menors Aloma d’Amposta, al Montsià. Aquest centre tindrà 20 places.
 
Finalment, la Fundació Sociosanitària i Social Santa Tecla també rebrà 102.248 euros per a la rehabilitació d’un immoble de Tarragona amb l’objectiu de reconvertir-lo en un centre d’acollida amb 12 places per a infants d’entre 0 i 3 anys.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia