Direcció General de Comunicació

El Govern finança els conservatoris municipals de grau mitjà de música amb 43,7 milions d'euros

query_builder   20 novembre 2007 14:13

event_note Nota de premsa

El Govern finança els conservatoris municipals de grau mitjà de música amb 43,7 milions d'euros

.Per primera vegada també es beneficiaran d'aquesta subvenció els conservatoris de Cervera, Granollers, Reus, Tortosa i Vic, tots ells de nova creació

.També s'han aprovat convenis amb diverses entitats d'ensenyaments musicals, artístics i d'educació especial per valor de 3,6 milions d'euros

El Govern ha aprovat renovar els convenis per al finançament dels 15 conservatoris de grau mitjà de música titularitat de l'administració local per al curs 2007-2011. L'import d'aquesta renovació és de 43.747.200 euros.

Els centres beneficiats són el Conservatori de Barcelona, el Conservatori de Badalona, el Conservatori Isaac Albéniz de Girona, el Conservatori d'Igualada, el Conservatori de Lleida, el Conservatori de Manresa, el Conservatori de Sabadell, el Conservatori de Tarragona, el Conservatori de Terrassa i el Conservatori de Vila-seca. Per primera vegada es beneficiaran també d'aquesta subvenció cinc conservatoris de nova creació: els de Cervera, Granollers, Reus, Tortosa i Vic.

També en el marc de l'educació musical, el Govern ha autoritzat la signatura d'un conveni de col.laboració amb la Fundació Conservatori del Liceu per valor de 1.500.000 euros per al sosteniment del Centre Autoritzat de Grau Superior de Música Liceu de Barcelona (2007-2008) i un altre pel Programa Equivalent de Grau Mitjà/Professional de Música en Escoles de Música, en aquest cas per valor de 819.700 euros.

Suport a entitats d'ensenyaments artístics i d'educació especial

El Govern també ha aprovat diversos convenis amb entitats d'ensenyaments artístics i d'educació especial, per valor de 3,6 milions d'euros:

. Organització i realització d'activitats de caràcter artístic en el marc del programa MUS-E (2007-2008), per valor de 83.864 euros.
. Conveni amb la Fundació EIR-El Niu per donar suport especialitzat a alumnes amb greus dificultats en la comunicació i el llenguatge oral i escrit  (2007-2011), per valor de 617.906 euros.
. Conveni amb la Institució Mullerat (ASPASIM) per donar suport especialitzat a alumnes amb greus barreres d'aprenentatge i participació (2007-2011), per valor de 638.661 euros.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia