Direcció General de Comunicació

El Govern aprova dues subvencions de més d'1,2 milions d'euros per a equipaments socials

query_builder   27 novembre 2007 13:57

event_note Nota de premsa

El Govern aprova dues subvencions de més d'1,2 milions d'euros per a equipaments socials

. Es destinaran a un centre de dia per a gent gran a Sant Pere de Torelló i a una llar residència de salut mental a Barcelona.

El Govern ha aprovat una subvenció de 1.266.316 euros, que servirà per construir una llar residència de salut mental a Barcelona i finançar les obres d'adequació d'un equipament funcional per a la gent gran i centre de dia a Sant Pere de Torelló.

Concretament, s'atorgarà una subvenció de 886.448 euros a la Psicoclínica Nostra Senyora de la Mercè per construir una llar residència de salut mental dins de la Unitat Polivalent de Salut Mental Barcelona Nord. L'edifici tindrà 2.544 m2 distribuïts en 5 plantes, que comptaran amb una unitat de neuropsiquiatria de 18 places, una unitat d'alta dependència psiquiàtrica de 32 places i una llar residència de salut mental de 30 places. El cost total de les obres és d'uns 2.660.000 euros.

D'altra banda, el Govern subvencionarà amb 379.868 euros l'Ajuntament de Sant Pere de Torelló per tal de finançar les obres d'adequació d'un equipament funcional per a la gent gran i centre de dia. A més el Departament d'Acció Social i Ciutadania col.labora amb 171.000 euros anuals per mantenir les 25 places del centre de dia i amb 11.169 euros de prestació complementària d'atenció domiciliària.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia