Direcció General de Comunicació

El Govern subvenciona amb 2,1 milions d'euros l'ampliació de la residència de gent gran de Móra d'Ebre

query_builder   4 desembre 2007 14:21

event_note Nota de premsa

El Govern subvenciona amb 2,1 milions d'euros l'ampliació de la residència de gent gran de Móra d'Ebre

.El projecte permetrà aixecar una planta nova i posar 10 places més a disposició dels ciutadans

.Les obres d'ampliació i remodelació finalitzaran el 2010

El Govern subvencionarà amb 2.109.980 euros les obres de millora i ampliació de la residència de gent gran Natzaret de Móra d'Ebre. El projecte actualitzarà l'actual residència i crearà 10 places assistencials més. Es preveu que aquestes obres acabin a finals del 2010.

Amb la remodelació, la residència tindrà una capacitat total de 79 places i una superfície de 9.273 m2. El projecte preveu aixecar una planta a l'ala oest i incrementar amb 256 m2 la superfície. També modificarà la distribució de la primera, segona i tercera planta i se substituiran tots els elements interiors actuals. A més, es preveu un repàs dels elements d'acabats, la neteja de la façana i l'actualització de les instal.lacions i dels elements d'accessibilitat, d'acord amb la normativa vigent.

La residència Natzaret, ubicada al carrer Miracle Descarrega, es va construir l'any 1971 i va ser traspassada a la Generalitat l'any 1994. Des d'aleshores s'hi han anat fent obres de millora, com la instal.lació de calefacció i aire condicionat o la reforma i ampliació de la cuina i dels espais annexes. Actualment és titularitat del Departament d'Acció Social i Ciutadania.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia