Direcció General de Comunicació

El Govern acorda ampliar el termini de presentació de les sol.licituds del Pla únic d'obres i serveis de Catalunya 2008-2012

query_builder   24 desembre 2007 12:52

event_note Nota de premsa

El Govern acorda ampliar el termini de presentació de les sol.licituds del Pla únic d'obres i serveis de Catalunya 2008-2012

.La presentació de les sol·licituds de la convocatòria s'amplia fins al 9 de gener de 2008
El Govern ha acordat ampliar el termini de presentació de sol·licituds de la convocatòria per a la formulació del Pla únic d'obres i serveis de Catalunya (PUOSC) 2008-2012 fins al 9 de gener de 2008 inclòs. Aquesta ampliació s’acorda preveient els possibles retards que es puguin produir a l'hora de formalitzar les sol·licituds en temps i forma dins del termini establert inicialment.
 
El termini inicialment establert de presentació de les sol·licituds per als ens beneficiaris era el 27 de desembre de 2007. Les sol·licituds es poden tramitar pels mitjans telemàtics de l'extranet de les administracions catalanes, eaCat, d'acord amb el que preveu el Decret de convocatòria per a la formulació del PUOSC 2008-2012.
 
600 milions per a actuacions municipals
 
El Departament de Governació i Administracions Públiques aporta 600 milions d’euros al PUOSC dels propers cinc anys. Aquesta xifra, que suposa un increment del 43% respecte a la convocatòria anterior, permetrà finançar al voltant de 5.000 actuacions municipals, entre les quals, per primera vegada, s’inclouen les obres de suport a infraestructures de telecomunicacions, que passen a ser considerades serveis bàsics per a la població. Una altra de les novetats importants d’aquesta convocatòria és l’ampliació de la durada del Pla, que passa a ser quinquennal.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia