Direcció General de Comunicació

El Govern convoca 15 places de sotsinspector de Bombers de la Generalitat

query_builder   24 desembre 2007 12:49

event_note Nota de premsa

El Govern convoca 15 places de sotsinspector de Bombers de la Generalitat

.Formen part de l'escala executiva del Cos i els correspon la coordinació i comandament de les unitats de nivell intermedi, així com les funcions específiques de prevenció, extinció d'incendis i salvaments

.Amb la creació d'aquestes places es reforça l'estructura interna del Cos de Bombers i s'incrementen els esforços per donar una resposta ràpida i eficaç en casos d'emergència

El Govern ha aprovat l’oferta d’ocupació pública de 15 places de la categoria de sotsinspector del Cos de Bombers de la Generalitat. Els sotsinspectors de Bombers de la Generalitat formen part de l’escala executiva del Cos i els correspon la coordinació i comandament de les unitats tècniques i de les operatives de nivell intermedi, així com les funcions específiques de prevenció, extinció d'incendis i salvaments que es determinin reglamentàriament. També assumeixen el comandament de les unitats corresponents en les situacions en què se'ls encomani d'exercir com a cap de guàrdia.
 
Amb la creació d’aquestes 15 noves places es reforça l’estructura interna del Cos de Bombers de la Generalitat i s’incrementen els esforços per donar una resposta ràpida i eficaç en casos d’emergència. Aquesta proposta d’oferta d’ocupació pública no comporta cap increment de despesa en relació al pressupost vigent, ja que les esmentades places ja disposen de dotació econòmica.
 
La darrera convocatòria per cobrir places de sotsinspector va ser aprovada pel Govern el 27 de setembre de 2005, amb l’oferta pública de 10 places de sotsinspector del Cos de Bombers de la Generalitat.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia