Direcció General de Comunicació

Altres acords de Govern

query_builder   4 novembre 2008 14:59

event_note Nota de premsa

Altres acords de Govern

El Govern destina prop de 3 milions d’euros a garantir els préstecs a ramaders per afrontar l’augment dels preus del cereal
El Govern ha aprovat avui destinar prop de 2.9 milions d’euros per tal de poder fer front al pagament de les bonificacions dels préstecs concedits a les explotacions ramaderes afectades per l’increment del preu dels cereals. Amb aquesta aportació es vol cobrir les necessitats financeres dels ramaders que han patit una davallada de renda com a conseqüència de la pujada del preu d’aquest producte.
La concessió de préstecs preferencials per part de les entitats financeres als afectats va ser impulsada pel Govern el novembre de 2007 per l’increment del preu dels cereals que es va produir durant la segona meitat de l’any 2007 i al llarg d’aquest any per tal d’ajudar a pal·liar els efectes de la pujada dels costos de l’alimentació, atès que aquesta pujada del preu dels cereals va comportar un important increment de costos a les explotacions de ramaderia intensiva que podia comprometre la continuïtat de les explotacions. Posteriorment, en veure que la situació de carestia lluny de remetre, es mantenia i incrementava en el temps, es van convocar ajuts per cobrir les necessitats financeres de les explotacions ramaderes afectades per la davallada de renda provocada per l’increment del preu dels cereals.
 
 
El Govern modifica el decret de funcionament dels clubs esportius
 
El Govern ha aprovat modificar el decret que regula la constitució, les classes i el registre de clubs i associacions esportius, i el reglament del seu règim i funcionament intern. La modificació introdueix novetats en el reglaments dels clubs i les associacions esportives com que el mandat dels membres del consell o la junta directiva no pugui ser inferior a 6 anys ni superior a 8.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia