Direcció General de Comunicació

Altres Acords de Govern

query_builder   5 maig 2009 14:21

event_note Nota de premsa

Altres Acords de Govern

El Govern subvenciona amb més de 7,4 milions les fundacions Miró i Tàpies
 
El Govern ha autoritzat la concessió de dues subvencions a la Fundació Joan Miró – Centre d’Estudis d’Art Contemporani i a la Fundació Antoni Tàpies per un import total superior a 7,4 milions d’euros. Concretament ha donat el seu vistiplau a atorgar una subvenció de 2,9 milions d’euros a la Fundació Joan Miró – Centre d’Estudis d’Art Contemporani i una altra de 4,4 milions d’euros a la Fundació Antoni Tàpies. Aquestes ajudes es destinaran a finançar obres de reforma i millora de les instal·lacions per garantir el manteniment i la conservació de les seus de les dues fundacions.
 
 
L’Institut Català de Nanotecnologia amplia el seu equipament científic
 
El Govern autoritza l’Institut a comprar material d’alta tecnologia per valor d’1,5 milions d’euros. L’Institut Català de Nanotecnologia (ICN) ampliarà el seu equipament científic amb la compra de diferents instruments d’alta tecnologia, entre els quals destaquen un criòstat i un liqüefactor, uns aparells utilitzats per conservar teixits a baixes temperatures. Per adquirir aquest material, el Govern ha autoritzat avui l’ICN a subscriure una operació d’endeutament per valor d’1,5 milions d’euros.
 
Constituït l'any 2003 per iniciativa de la Generalitat i la Universitat Autònoma de Barcelona, l'Institut Català de Nanotecnologia és un centre de recerca jove però que ha experimentat un creixement ràpid i sostingut, amb la voluntat d'esdevenir un pol de referència internacional en el camp de la nanociència i la nanotecnologia. Aquests camps estudien la manipulació de la matèria a escala dels àtoms i les molècules, establint les bases d’una nova tecnologia revolucionària, vistes les seves possibilitats, que abasta aplicacions mèdiques, mediambientals o informàtiques.
 
L’Institut forma part de CERCA, Centres de Recerca de Catalunya, un programa impulsat pel Govern per agrupar, coordinar i visibilitzar les activitats dels centres de recerca independents creats durant els darrers anys i que fins ara no disposaven d’una institució comuna.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia