Direcció General de Comunicació

Altres Acords de Govern

query_builder   12 maig 2009 13:42

event_note Nota de premsa

Altres Acords de Govern

Catalunya tindrà una representació estable a l’Alguer a través de l’Institut Ramon Llull
 
El Govern ha acordat avui la signatura d’un conveni amb el Consorci de l’Institut Ramon Llull (IRL) perquè gestioni les activitats de promoció i representació de Catalunya a la ciutat de l’Alguer. D’aquesta manera, el Govern tindrà una representació estable a la ciutat sarda a través de l’IRL, amb l’objectiu de potenciar les relacions institucionals i culturals i els òrgans de govern de l’Alguer.
 
El Govern consolida així unes relacions que considera estratègiques i que va iniciar fa disset anys amb diverses actuacions per a la promoció i la difusió del català i l’intercanvi cultural amb l’Alguer, que s’han dut a terme en col·laboració amb institucions, entitats i associacions. La presencia estable del Govern de la Generalitat a l’Alguer permetrà també impulsar els vincles socioeconòmics entre els dos territoris, que recentment ja s’han vist afavorits per la millora de les connexions.
 
 
El Govern aprova el Decret de la garantia de la Generalitat per a obres d’interès cultural rellevant

El Govern ha aprovat avui el Decret de la garantia de la Generalitat per a obres d’interès cultural rellevant, que regula el compromís de l’Administració a indemnitzar per la destrucció, la pèrdua, la sostracció o el dany que puguin patir les obres que se cedeixin a museus, biblioteques o arxius de titularitat de la Generalitat, o amb participació majoritària d’aquesta, per a la seva exposició pública.
 
L’assegurança de les obres es farà mitjançant un sistema doble, que combina la garantia de la Generalitat d’una banda, i una assegurança privada mitjançant franquícia. L’import mínim de la franquícia ha de ser de 10.000 euros i l’import màxim de 250.000 euros, i la resta de l’import fins arribar al valor convingut de l’obra o conjunt d’obres a exposar s’assegura a càrrec de la garantia de la Generalitat.
 
 
NOMENAMENTS
 
El Govern nomena Neus Sánchez directora de Programes del SOC
 
El Govern ha aprovat avui nomenar Neus Sánchez Jiménez directora de Programes del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).
 
Nascuda a Melilla l’any 1962, Neus Sánchez ha realitzat estudis de Ciències Empresarials i cursos i accions formatives en matèria d’ocupació i desenvolupament local.
 
Entre 1984 i 1999 va ser la cap de secció del Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sabadell i, entre 1982 i 1984, formadora en l’àmbit administratiu i ocupacional de l’Ajuntament de Terrassa.
 
Des de l’any 2000, ha exercit el càrrec de directora del Consorci del Parc Central del Vallès, entitat formada per l’Ajuntament de Sabadell i per l’Ajuntament de Barberà del Vallès, que desenvolupa activitats de formació i divulgació en energies renovables i d’altres de caràcter firal i festiu.
 
 
 

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia