Direcció General de Comunicació

El Govern construirà set nous Centres d'Atenció Primària (CAP) que donaran servei a prop de 210.000 persones

query_builder   10 juny 2008 14:58

event_note Nota de premsa

El Govern construirà set nous Centres d'Atenció Primària (CAP) que donaran servei a prop de 210.000 persones

 
  •  S’impulsa la construcció de set nous Centres d’Atenció Primària als municipis de Calafell, Molins de Rei, Palaudàries (Lliçà d’Amunt), Sant Vicenç de Castellet, Santa Perpètua de Mogoda, Tordera i Vilanova del Camí
 
  • L’import total de les actuacions és de 18,2 milions d’euros
 
 
El Govern ha aprovat avui la construcció de set nous Centres d’Atenció Primària (CAP) als municipis de Calafell (Baix Penedès), Molins de Rei (Baix Llobregat), Palaudàries -Lliçà d’Amunt- (Vallès Oriental), Sant Vicenç de Castellet (Bages), Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental), Tordera (Maresme) i Vilanova del Camí (Anoia) . Els nous equipaments substituiran els centres actuals i donaran servei a prop de 210.000 persones. El cost de construcció global dels edificis, que s’ubicaran en diversos solars cedits pels ajuntaments dels diferents municipis, serà de 18,2 milions d’euros.
 
 
CAP Calafell: Amb una superfície construïda de 2.055 m², el nou centre comptarà amb 14 sales de consulta de medicina general, 4 sales de consulta de pediatria, 1 sala de consulta d’odontologia, 1 sala de consulta de treball d’odontologia, 3 sales de consulta polivalent, Àrea d’atenció sexual i reproductiva, Àrea d’atenció continuada, Àrea de rehabilitació, Àrea de diagnòstic per la imatge, Àrea de personal sanitari i Àrea de transport sanitari.
 
 
CAP Molins de Rei: El nou edifici del CAP Molins de Rei tindrà una superfície construïda de 2.467 m². Comptarà amb 9 sales de consulta de medicina general, 3 sales de consulta de pediatria, 1 sala de consulta d’odontologia, una sala de consulta de treball d’odontologia, tres sales de consulta polivalent, una àrea d’atenció continuada, una àrea d’educació sanitària i un Centre de Dia de Malalts d’Alzheimer.
 
CAP Palaudàries (Lliçà d’Amunt): El nou centre, amb una superfície construïda de 707 m², disposarà de 7 sales de consulta de medicina general, 10 sales de consulta de pediatria i 13 sales de consulta polivalent.
 
CAP Sant Vicenç de Castellet: El centre, amb una superfície construïda de 1.170 m², tindrà 4 sales de consulta de medicina general, 2 sales de consulta de pediatria, 1 sala de consulta d’odontologia, 1 sala de consulta de treball d’odontologia, 2 sales de consulta polivalent, una àrea d’atenció continuada i una àrea d’educació sanitària.
 
CAP Santa Perpètua de la Mogoda: El nou CAP, que comptarà amb una superfície construïda de 1.274 m², amplia els serveis ja existents al municipi. El programa funcional del centre preveu 4 sales de consulta de medicina general, 2 sales de consulta de pediatria, 1 sala de consulta d’odontologia, 1 sala de consulta de treball d’odontologia, 4 sales de consulta polivalent, 1 sala per a serveis socials, una àrea d’atenció continuada i una àrea d’educació sanitària.
 
CAP Tordera: El nou edifici tindrà una superfície construïda de 1.600 m². Disposarà de 7 sales de consulta de medicina general, 2 sales de consulta de pediatria, 1 sala de consulta d’odontologia, 1 sala de consulta de treball d’odontologia, 2 sales de consulta polivalent, 1 sala de ginecologia, 1 sala de consulta llevadora, un àrea d’atenció continuada i una àrea d’educació sanitària.
 
CAP Vilanova del Camí: Finalment, el nou edifici que allotjarà el CAP Vilanova del Camí comptarà amb una superfície construïda de 1.544 m². Disposarà de 4 sales de consulta de medicina general, 2 sales de consulta de pediatria, 1 sala de consulta d’odontologia, 1 sala de consulta de treball d’odontologia, 3 sales de consulta polivalent, una àrea de treball social, una àrea d’atenció continuada i una àrea d’educació sanitària.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia