Direcció General de Comunicació

Altres Acords de Govern

query_builder   8 setembre 2009 14:05

event_note Nota de premsa

Altres Acords de Govern

El Govern atorga la concessió definitiva de ràdio municipal a l’Ajuntament de Cervelló
 
El Govern ha acordat atorgar a l’Ajuntament de Cervelló (Baix Llobregat) la concessió definitiva per a la prestació del servei públic de radiodifusió sonora en ones mètriques amb modulació de freqüència. Aquest municipi ja disposava des de 1992 de la concessió provisional d’una emissora de freqüència modulada de tipus municipal. Després de l’aprovació del projecte tècnic de l’emissora i de la inspecció tècnica de les instal·lacions, el Govern ha procedit a l’atorgament definitiu de la concessió a la ràdio municipal.
 
El Govern reestructura l’EADOP
El Govern ha aprovat el Decret de reestructuració de l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions de la Generalitat de Catalunya (EADOP), amb l’objectiu de racionalitzar el seu funcionament d’acord amb la Llei del Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), aprovada al maig de 2007.
 
El Decret preveu que l’Àrea de Gestió Administrativa passi a denominar-se Subdirecció General d’Administració; la Subdirecció General de Coordinació Editorial passi a denominar-se Subdirecció General de Coordinació; l’Àrea de Tractament de Textos passi a denominar-se Àrea de Publicació Oficial; l’Àrea de Producció passi a denominar-se Àrea de Producció i Serveis Editorials; la Unitat de Comptabilitat i Gestió Administrativa de Publicacions passa a denominar-se Unitat de Gestió Econòmica; la Unitat de Lingüistes Correctors del DOGC i Publicacions passi a denominar-se Unitat de Serveis Lingüístics, i la Unitat de Preimpressió i Producció passa a denominar-se Unitat de Producció Editorial. També preveu la supressió de la gerència i de la Unitat de Subscripcions del Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia