Direcció General de Comunicació

El Govern aprova la regulació del Registre administratiu de contractes de conreu

query_builder   26 gener 2010 14:04

event_note Nota de premsa

El Govern aprova la regulació del Registre administratiu de contractes de conreu

  • A partir d’ara, la formalització dels contractes serà obligatòria
 
El Govern ha aprovat avui un decret per regular el Registre administratiu de contractes de conreu que complementa la Llei 1/2008, de 20 de febrer. La principal novetat d’aquest nou text legislatiu és que a partir d’ara tots els contractants han de comunicar obligatòriament al Registre la formalització dels contractes que signin, a diferència del decret anterior, que assenyalava que la inscripció era voluntària. La gestió d’aquest registre es realitzarà en suport informàtic.
 
El Govern posa a disposició dels interessats el web institucional www.gencat.cat, on trobaran un model d’escrit, amb les dades necessàries que s’han d’omplir per via telemàtica. El Registre és gratuït per als actes d’inscripció i l’examen del seu contingut. Cal dir que el nou decret preveu que la inscripció al Registre pot ser un dels requisits de l’Administració de la Generalitat per poder accedir als ajuts de les explotacions agràries en règim de contracte de conreu.
 
Tanmateix, no es tracta d’un registre de fiscalització de dades ni afecta la validesa del contracte ni els seus efectes. A més, no es necessita cap autorització per a la inscripció. Només quan no es subministrin totes les dades que es considerin imprescindibles, aquest fet pot suposar quedar-se fora de determinades línies d’ajut, en funció del que estigui establert en les convocatòries.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia