Direcció General de Comunicació

El Govern accepta la cessió d'un terreny per a la construcció del nou parc de Bombers de Valls

query_builder   21 octubre 2008 13:47

event_note Nota de premsa

El Govern accepta la cessió d'un terreny per a la construcció del nou parc de Bombers de Valls

  • El nou parc de Bombers de Valls tindrà una superfície de 1337m²
 
  • El projecte, que té un pressupost de més d’1,9 milions d’euros, inclou la construcció d’un heliport a la coberta de l’edifici
 
El Govern ha acceptat avui la cessió gratuïta per part de l’Ajuntament de Valls a la comarca l’Alt Camp, d’un terreny on es construirà el nou parc de Bombers de la ciutat. El projecte del nou parc, amb un pressupost previst d’1.994.752 euros, ja està redactat i, en aquests moments, està a l’espera que s’adjudiqui a una empresa constructora.
 
El parc de Bombers de Valls, que actualment es troba al carrer Creu de Cames, es traslladarà al nou solar ubicat al carrer de Fusters, al polígon industrial Palau de Reig de Valls. El terreny té una superfície de 6000m² i és previst que l’edifici del nou parc n’ocupi 1337.
 
El projecte del nou parc preveu la construcció d’un edifici amb dues zones ben diferenciades, la de dependències i la de cotxeres. La zona de dependències amb una superfície de 663m² tindrà dues plantes que acolliran els espais de funcionament diari del parc i els dormitoris. La zona de cotxeres inclourà un espai per estacionar els vehicles de bombers, el taller de reparació de vehicles, el magatzem i la zona de neteja i secat dels equips utilitzats pels bombers. A la coberta de l’edifici, a sobre la cotxera, es preveu construir un heliport.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia